Philip Dyna

Fine Wine Manager

Philip Dyna har arbejdet med vin i 25 år, og i 23 af dem har det handlet om Fine Wine. Det er en rejse som har ført ham forbi flere af landets mest prominente vinhandlere, og nu til Otto Suenson som vores Fine Wine ekspert.

Han passion begyndte da han for 23 år siden første gang åbnede Hugh Johnson & Jancis Robinsons Wine Atlas. Den indeholdt beskrivelser af mange vinområder, men da han nåede til Bordeaux, så fyldte kapitlet pludselig langt mere, end alle de foregående. Han blev tryllebundet af de mange sider om områdets lange historie, det unikke terroir og vinslotte med flere hundrede års historie.

Sagen var klar, Philip havde tabt sig hjerte til Bordeaux, og kastede sig hovedkulds ud i at lære alt hvad han kunne om Bordeaux. Og siden dengang har han etableret sig som én af Danmarks absolut største eksperter inden for Bordeaux. 

Men kompetencerne stopper naturligvis ikke ved Bordeaux. Philip har med tiden opnået et indgående kendskab til både Champagne, Bourgogne, Brunello, Barolo og alle de andre store, velrenommerede vinområder – europæiske såvel som oversøiske. Er der Fine Wine at finde? Så kender Philip til området, huset og historien.

For Philip defineres Fine Wine som en kombination af 3 ting:

  • Producentens historie
  • Vinens kvalitet
  • Vinens tilgængelighed.

Det kan variere for den enkelte flaske, hvilke af de tre parametre som fylder mest, men de bør alle tre være til stede.

Philip har smagt det meste, er på fornavn med et utal af vinproducenter, og har altid en finger på pulsen i forhold til hvilke producenter som præsterer godt i hvilke årgange, og hvilke nye, spændende projekter man bør holde øje med. Der er derfor ingen slinger i valsen, når han udvælger, indkøber og prissætter flasker til vores Fine Wine udvalg.

Vi er stolte over, at vi med hans ekspertise, har påbegyndt opbyggelsen af det, som har potentialet til at blive Danmarks bedste Fine Wine-udvalg.

Er du på udkig efter noget særligt til en god vens jubilæum, til din egen samling eller måske en eksklusiv vinsmagning? Så skriv til Philip Dyna på philip.dyna@suenson.dk.
Han kan stort set altid hjælpe med at skaffe sjældne og eksklusive flasker hjem.

Kontakt Philip

Telefon: +45 2058 5491

E-mail: philip.dyna@suenson.dk