Et af de mest omdiskuterede vinvalg står for døren, vi skal nemlig til at udvælge årets julevin.
I den anledning har vores sommelierer været på udkig i alle afkroge af vores sortiment, og har skræddersyet en række anbefalinger ... God læselyst.
Et af de mest omdiskuterede vinvalg står for døren, vi skal nemlig til at udvælge årets julevin.
I den anledning har vores sommelierer været på udkig i alle afkroge af vores sortiment, og har skræddersyet en række anbefalinger ... God læselyst.
Julevinene har altid én ting til fælles: saft, kraft og intensitet!
Risalamanden er julens grande finale. Det er der fårene skilles for bukkene,
Juleanden er nok en af de allersværeste måltider at tilberede til perfektion.
Flæskestegen er en af julens helt store klassikere. Er den saftig, rosastegt
Det er en kølig og diset morgen i Côtes de Beaune, da vi starter bilen, og sætter kursen mod dagens første rendezvous i Puligny-Montrachet. Humøret er højt, for vi skal besøge et nyt og spændende domaine i Otto Suensons portefølje.
Vores tredje dag i Bourgogne åbner på en våd og kold november morgen. Men hvad der for os virker gråt og trist, er ønskevejr for vores kære producenter. De befinder sig nemlig på bagkanten af en unormal varm og tør periode i markerne. Så regnen, den tager de imod med kyshånd.
Vi starter bilen og kører mod nord, til Chambolle-Musigny, hvor der venter et ganske særligt besøg.
En ny dag gryer i Bourgogne, og foran os venter endnu en tætpakket dag fyldt med besøg hos fantastiske producenter. Vi skal forbi prominente navne som Benjamin Leroux, Comte Armand og Sylvain Dussort – men først, der venter legenderne Anne og Pierre Boison.
Det er to trætte, udmattede men også lettede Bagnasco-søstre som sætter sig til tasterne d. 1. november 2022, for at gøre status over årets høst.
I en e-mail til os fortæller Giovanna og Serena Bagnasco, at der var både frygt og bekymring at spore hos dem, da de for tre måneder siden forsøgte at spå om høstens resultat. For det havde været en af de varmeste og tørreste årgange, de nogensinde havde oplevet.
Men på et øjeblik forvandlede bekymringerne sig hurtigt til faglig stolthed, da søstrene så hvad de sidste 15 års arbejde med deres vinstokke betød, for deres måde at håndtere vejrets udfordringer. De fortæller at de efter så mange år, har opnået en evne til at være proaktive og til at