Ampelos Cellars

Danske Peter Work valgte efter terrorangrebet på World Trade Center i 2001 at sadle helt om og realisere en gammel drøm om at blive vinavler i Santa Barbara, hvor han sammen med sin kone etablerede Ampelos Cellars, der producerer deres roste vine udelukkende efter økologiske og biodynamiske principper.

pr. side
Vis som Grid Liste

17 varer

Faldende orden
  1. Rosé of Syrah
    En velsmagende og næsten r¢dvinsagtig rosé fra danske Peter Work. Friske noter af melon, appelsin og granatæble. Smagen er læskende, stadig med stor dybde og noter af friske r¢de bær og vandmelon. Fremragende balanceret med frugtsyre og modenhed. Perfekt sammen med laks, eller salater., , -----, Peter Work og hans kone vil med denne rosé virkelig gerne opnå friskhed og en vin der kan drikkes uden omsv¢b. Syrah druen komplementeres i det endelige blend af en anelse Riesling og lidt Grenache. Dette for at tilf¢re mere kompleksitet og friskhed. Vinen gæres langsomt, ved lav temperatur, og derved forbliver vinen ren og frisk i stilen.
    kr. 239,00
    Tilføj til ønske liste
pr. side
Vis som Grid Liste

17 varer

Faldende orden
Ampelos Cellars

Danske Peter Work er det levende bevis på, at der kan komme noget godt ud af en tragedie:

Den 11. september 2001 var han nemlig - som succesfuld erhvervsmand med bopæl i USA - på vej til møde i World Trade Center. Men det blev aflyst, så i stedet sad Work i Newark Lufthavnen, da de to fly ramte tvillingetårnene på Manhattan. 

Det fik ham til at tage sit liv op til grundig revision og sammen med sin kone Rebecca realisere drømmen om at blive vinbonde på den ranch i naturskønne omgivelser, som de få år tidligere havde købt ved Santa Barbara i Californien. 

Her er det siden lykkedes parret at skabe det anerkendte og succesfulde vinhus Ampelos Cellars, der producerer deres roste vine på druerne Pinot Noir, Syrah, Grenache, Viognier og Riesling - udelukkende efter økologiske og biodynamiske principper på de omkring 33 hektar marker. 

Derudover samarbejder Work med kendisserne Goldie Hawn og Kurt Russell om mærket Gogi Wines, som selvfølgelig også findes i vores sortiment. 

Selve navnet Ampelos er i øvrigt græsk og betyder: vin.