Ampelos Cellars
Danske Peter Work valgte efter terrorangrebet på World Trade Center i 2001 at sadle helt om og realisere en gammel drøm om at blive vinavler i Santa Barbara, hvor han sammen med sin kone etablerede Ampelos Cellars, der producerer deres roste vine udelukkende efter økologiske og biodynamiske principper.
- kr. 175,00
- Pinot Noir Santa Rita Hills
Danske Peter Work har fremstillet denne læskende Pinot Noir.
kr. 289,00 - Viognier Santa BarbaraEn intens hvidvin med stor personlighed. Viognier i hænderne på danske Peter Works vælter op af glasset med noter af moden melon, ananas og hvid fersken. Smagen er præget af en flot mineralsk intensitet, der åbner op for citrusfrugt og nyslået græs. God frugtsyre til at give en vin der er velegnet til federe fisk og moden ost., , Målet med denne Viognier er at bevare friskheden i vinen, hvilket kan være en opgave med denne drue. Det gøres ved at fermentere mosten kold i en måned, inden gæringen. Vinen gennemgår ikke malolaktisk gæring, hvilket også bevarer yderligere friskhed i vinen. Frugten høstes fra 3 forskellige vinmarker i den relatvt kølige Santa Ynez Valley. Vinen gennemgår en let klaring inden aftapning.kr. 319,00
- kr. 319,00
- kr. 329,00
- Grenache Delta
Grenache druen fremtræder her med flot duft af solmodne jordbær, lidt rabarber og en anelse tobak og krydderi fra fadlagringen.
kr. 395,00 - kr. 395,00
- Pinot Noir Rho
Top-vinen fra Ampelos. Kun den ypperste frugt bliver en del af denne enormt elegante Pinot Noir. Finesse og elegance præger den saftige frugt.
kr. 545,00 - kr. 639,00