Monthly Archives: juni 2022

  1. MAD TIL VIN – ELLER VIN TIL MAD?

    MAD TIL VIN – ELLER VIN TIL MAD?

    Har man en vin man ønsker at parre med en passende ret, eller er der er ret man skal finde den helt rigtige vin til? Man står som vin og mad-nyder ofte i enten den ene eller den anden situation. I begge situationer skal man tænke på fylde, intensitet, struktur, syre, sødme og ”flavour”. Som udgangspunkt bør vinen ikke overdøve maden og maden ikke overdøve vinen – fylde, struktur og intensitet skal være i balance. Der skal simpelthen opstå en synergi hvor vinen og maden nærmest smelter sammen.

    Læs mere »
  2. CHAMPAGNE – VERDENS VIGTIGSTE REGION FOR MOUSSERENDE VIN

    CHAMPAGNE – VERDENS VIGTIGSTE REGION FOR MOUSSERENDE VIN

    Den forførende, komplekse, majestætiske og boblende vin fra nordøst-Frankrig. Champagne er ikke blot navnet på en mousserende vin, men er også navnet på verdens vigtigste region for mousserende vin.

    Læs mere »