2016 Murmure de Larcis Ducasse Saint-Emilion Grand Cru

Frankrig Bordeaux Bordeaux
Rødvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 404516
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 399,00

'It is a gem of simplicity, elegance and delicacy' - Larcis Ducasse

Larcis Ducasse er af Antonio Galloni fra vinous.com blevet kaldt det mest oversete Château i hele Bordeaux, og her i deres imponerende 2. vin, viser de meget tydeligt, at han har helt ret i sine rosende ord.

Vinen er elegant, let og delikat i glasset, præcis som slottet selv beskriver den. Smagsnoterne triller forsigtigt ind tungen, som perler på en snor, og smagsoplevesen føles nærmest aristokratisk i sin kontrollerede og fintfølende udførelse. Vi finder brombær, solbær, kirsebær, cedertræ og et strejf af krydderier. 

Tanninerne er finkornede, syren er velintegreret og vinen fremstår generelt imponerende harmonisk. At den så ovenikøbet er far den legendariske 2016 årgang, det sætter blot to streger under konklusionen: Her får man meget vin, og Bordeaux, for pengene.

Server den omkring 14-16 grader, og giv den en god slyngetur i glasset. Så venter der dig et pletskud af en vinoplevelse.  


OBS: ¥nsker du at modtage vinen i original trækasse, skal du købe 6 flasker, og du må IKKE vælge GLS som din fragtløsning, da de kræver at vi ompakker til ny emballage.