OK by OS – Otto Suenson’s stempel på bæredygtighed og topkvalitet


Økologi, biodynamik og naturvin. Vinverdenen er i en rivende udvikling hvad angår en mere bæredygtig tilgang til vinfremstilling, i takt med et stigende globalt fokus på miljøet og den natur der omgiver os. Dette betyder at der i dag findes flere forskellige - mere eller mindre beskyttede – betegnelser og certificeringer, som kan stå imprintet på en given vin’s etiket. For mange mennesker kan de diverse begreber og betegnelser dog være svære at holde hoved og hale i og det forstår vi egentlig godt. Hvordan adskiller en økologisk certificeret vin sig f.eks. fra en biodynamisk? Og er den resulterende stil traditionel eller ”funky”? Lever kvaliteten overhovedet op til det forventelige? Hos Otto Suenson er kvaliteten altid i højsædet og intet kommer ind i vores sortiment, så længe det ikke har modtaget vores kvalitetsstempel. Bæredygtighed i fremstillingsprocessen betyder imidlertid utroligt meget for os og er af stor betydning i udvælgelsen af nye producenter og deres vine. I vores verden kan ”Bæredygtighed og topkvalitet” uden tvivl gå hånd i hånd.

Selve godkendelsen hos de forskellige certificeringsorganer kan være utrolig tidskrævende, bureaukratisk og økonomisk bekostelig, specielt for mindre producenter. Dette betyder at mange vinbønder simpelthen opgiver, også selvom de fuldt ud lever op til de givne minimumskrav og standarder der sættes. Det er vi hos Otto Suenson meget opmærksomme på og mange af de producenter du finder i vores sortiment, fremstiller vine efter yderst bæredygtige og biodynamiske principper – og så selvom det ikke fremgår af selve etiketten. Det er vores ansvar som importør at oplyse, kvalitetssikre og videregive information - samt at drage øget fokus på bæredygtig vinavl.

Derfor har vi udviklet et ”stempel/tag” som vil findes på et udvalg af vine der endnu ikke har opnået nogen form for certificering, men som vi kan garantere er bæredygtigt fremstillede, med stor respekt for fremtidig vindyrkning og det omgivende miljø. Naturligvis uden bekostning af vinens kvalitet.

OK by OS er vores garanti på bæredygtighed og topkvalitet – så du i endnu højere grad kan føle dig tryg og velinformeret når du handler vin hos os.


Side
pr. side
Vis som Grid Liste

Varer 1-16 af 119

Stigende orden
Side
pr. side
Vis som Grid Liste

Varer 1-16 af 119

Stigende orden