Fine Wine | Otto Suenson vin

 

FINE WINE

Velkommen til Otto Suensons eksklusive udvalg af fine wine.

Listen administreres af vores ekspert på området, Philip Dyna. Philip har over 20 års erfaring med salg og indkøb af fine wine, og er én af landets førende eksperter på området og særligt i de eftertragtede vine fra Bordeaux.

Philip Dyna ved præcis hvilke slotte man skal gå efter, og i hvilke årgange de særligt udmærker sig. Og derfor kan han opsnuse valuekøb i områder, som ellers er notorisk kendte for høje priser. Alle vinene sælges til ordentlige og fair priser, og der gives ingen rabat. Udvalget er håndplukket således, at du nærmest uanset budget, kan finde noget, som kan give en vinoplevelse i særklasse.

Vinene er indkøbt enten direkte fra slottene og producenterne, fra markedspladsen i Bordeaux eller hos private samlere. De har dog været igennem et grundigt gennemsyn, inden de kommer til salg hos os, og du kan derfor med ro i maven handle i udvalget. Vi gør dog opmærksom på, at alle flasker i vores fine wine udvalg handles som beset, og der derfor gælder særlige handelsbetingelser. Dem kan du læse mere om herunder.

[Gældende handelsbetingelser | Terms]

pr. side
Vis som Grid Liste

21 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Grid Liste

21 varer

Stigende orden

Har du mødt Philip Dyna?

Otto Suenson har én af landets førende Fine Wine eksperter.

Philip Dyna er én af landets førende eksperter inden for Fine Wine, og særligt inden for Bordeaux. Han har arbejdet med køb og salg af vin fra nogle af verdens bedste producenter igennem 25 år, og har igennem tiden opbygget sig en nærmest leksikal viden om producenter, årgange og områder.

Hans karriere har ført ham forbi flere af landets mest prominente vinhandlere, og nu til Otto Suenson som vores Fine Wine ekspert.

Hos Otto Suenson vil Philip stå for at administrere vores Fine Wine udvalg, så du altid kan gøre dig et eksklusivt vinkøb, når lejligheden byder sig. Og allerede nu, er tegner det til at blive et mageløst udvalg.

Læs mere om Philips erfaringsgrundlag og tanker om begrebet Fine Wine [her].

Kontakt Philip

Telefon: +45 2058 5491

E-mail: philip.dyna@suenson.dk