Champagne Jeeper

I 2013 købte den berømte forretningsmand, Michel Reybier, sig ind i ejerskabet af Champagne Jeeper. Han står bag flere luksusbrands, og særligt er det værd at nævne det brømte 2. Cru slot, Cos d'Estournel, i Bordeaux.

Siden han er blevet involveret, har kvaliteten hos Champagne Jeeper udviklet sig med raketfart, og nu er det historiske Champagnehus klar til at indtage markedet med forrygende flasker som sprudler af liv og energi.

pr. side
Vis som Grid Liste

7 varer

Faldende orden
pr. side
Vis som Grid Liste

7 varer

Faldende orden
Champagne Jeeper

Champagne Jeepers historie kan spores hele vejen tilbage til det 18. århundrede, men det er først i efterkrigstiden, efter 2. verdenskrig, at huset tager sit nuværende navn. Da ejeren Armand Goutrobe vender såret hjem til sine vinmarker, har han svært ved at passe sit arbejde ude imellem stokkene. De amerikanske soldater har ondt af den sårede soldat, som de har kæmpet side om side med imod nazisterne. De efterlader ham en af deres Jeeps, så han lettere kan komme rundt i de kuperede terræn, og passe sit arbejde.

På det tidspunkt var så fine køretøjer et sjældent syn, og Champagnehuset blev synonymt med synet af Armand Goutrobe, som kørte omkring i markerne i sin store, flotte Jeep. Derfor begyndte de lokale at referere til gården som ”Jeeper”. Det blev hurtigt et navn som Armand Goutrobe stolt adopterede som gårdens officielle navn.

Det store vendepunkt for Champagne Jeeper

I 2013 sker der en skelsættende begivenhed i Champagne Jeepers virke. Michel Reybier køber sig ind i vingården, og med et trylleslag hæves kvaliteten af vinene fra det ene øjeblik til det andet.

Michel Reybier er et stort navn i Frankrig og ejer en lang række af brands inden for luksusbranchen. Han er ejeren af flere hoteller, og er også en del af ejerkredsen af 2. cru slottet Cos d’Estournel i Bordeaux. Når Michel Reybier involverer sig i et projekt, så bringer han så meget erfaring og know-how med sig, at et kvalitetsløft er uundgåeligt.

Og det er sammen med ham, at Champagne Jeeper siden 2013 har arbejdet indædt på at hæve kvaliteten af deres vine. Og løftet, det er slet ikke til at tage fejl af. Vinene besidder i dag en helt anden kvalitet, og nu er de klar til at indtage Champagne-ranglisterne og hjerterne hos vinelskere verden over.