De Saint Gall

Bag dette champagnebrand gemmer der sig en unik historie om en 40 år lang aftale mellem vinbønder fra 6 forskellige kooperativer, der slog sig sammen i 1966 under navnet Union Champagne. Alle havde de dybe rødder i Côte de Blancs hvide højdedrag og med marker i alle de mest berømte kommuner.

pr. side
Vis som Grid Liste

13 varer

Faldende orden
 1. Brut Millesime Blanc de Blancs Grand Cru MG

  Ekspressiv og kompleks Blanc de Blancs.Vinen står flot gylden i glasset med små fine bobler. Duften byder på citrus, abrikosog grønne æbler, som understøttes af ristede nødder, gær og brioche. Smagen er intens og meget fokuseret, hvor frisk frugt, hvide blomster, smør og ristet brioche, smelter sammen i en flot balance.
   
  Denne rene chardonnay er det optimale udtryk af druen fra vinmageren hos De Saint Gall. Høstet udelukkende fra landsbyermed Grand Cru status i underområdet Cote de Blancs i Champagne. Her er jordbunden optimal kalkholdig til at skabe den perfekte balance i chardonnay druerne. Vinen har ligget i de dybe kældre hos De Saint Gall i 5 år inden degorgering, hvilket er med til at sikre en god balance mellem frisk frugt oggod dybde fra den autolytiske udvikling i flasken.

  kr. 1.289,00
  Tilføj til ønske liste
 2. Champagne Cuvées Influences 4 fl.

  Med denne nye serie fra De Saint Gall, ønsker man at vise stilen fra det unikke terroir, man har i Champagne. Man har med 2000 vindyrkere adgang til store mængder af druer fra de bedste 1er Cru og Grand Cru landsbyer. Kældermester Cedric Jacopin mål er, at vise den stil som de enkelte byer kan tilbyde. Alle fire vine er degorgeret med lav sødme for, at fremstå så rene og elegante i udtrykket som muligt. Dosage ligger under 6 gram per liter.

  kr. 1.595,00
  Tilføj til ønske liste
 3. Le Selection
  • RP 90

  Elegant, forfriskende og frugtfyldt Champagne. Smuk citronfarvet kantmed fine små bobler, der stiger op adglasset. En indsmigrende duft rammer øjeblikkeligt næsen med noter af hvide blomster, gule æbler, pære, citrus og brioche. I munden opleves vinen sprød og raffineret med en helt præcis frugtsyre og kalket mineralitet. Smagen er meget fokuseretmed både gule og grønne kernefrugter, som understøttes af friske liljer, nybagt brød og knuste flintesten. Finesse og renhed er nøgleordene her - De Saint Gall™s absolutte kendetegn.

  kr. 299,00
  Tilføj til ønske liste
pr. side
Vis som Grid Liste

13 varer

Faldende orden

I dag er der 1860 medlemmer og 12 forskellige kældre. Således er De Saint Gall den største jordbesidder af Premier og Grand Cru marker i Côte de Blanc og læg dertil at der også ejes enkelte marker i Montagne de Reims. Med næsten udelukkende Chardonnay druer er stilen elegant og ren ligesom alle store champagner. Druerne dyrkes ud fra det franske udtryk; Viticulture Raisonnée, som betyder vindyrkning med omtanke. Det er ret imponerende for sådan et stort foretagende, at der kun laves en Champagne under Premier Cru Niveau.