Mød den jyske vinbonde med international succes på Restaurant Brdr. Price i Herning.
Peter Work er født og opvokset i Højbjerg, lige uden for Aarhus, men har siden lagt de jyske heder bag sig, til fordel for et liv som vinbonde i Californien. Der ejer han vingården Ampelos Cellars, som har udmærket sig ved at være den første vingård i hele USA til at opnå treenigheden af certificinger: økologisk, bæredygtig og biodynamisk. I dag serveres Peter Works vine på restauranter over hele verden, og denne aften, også for dig.
Det bliver en enestående mulighed for at opleve en Winemakers dinner, hvor vinbonden taler dansk som sit modersmål. Peter Work vil tage dig med på en vidunderlig rejse ind i livet som vinmager, og fortælle de mange og spændende historier bag hans vinprojekt. Og maden, den er i lige så kyndige hænder.
Køkkenet på Restaurant Brdr. Price har sørget for at sammensætte en menu, der passer som fod i hose til Peter Works skønne vine. Der er både trøffel, kammusling, vagtel og mange andre delikatesser at glæde sig til!
Så køb billet, og kom med til en ganske særlig aften i vinen og madens tegn.
Praktiske oplysninger:
Tid og dato: Onsdag d. 24 april kl. 17:30
Sted: Restaurant Brdr. Price Hernning, Torvet 3, 7400 Herning
Pris pr. person: 1.295,00 kr.
BOOK BORD
Menu
SNACKS
Trøffel-Krabbe-Kylling
Vin: 2022 Rosé of Syrah
FORRET
Kammusling-Nødder-Smør
Vine: 2022 Viognier Santa Barbara og 2021 Clairette Blanche
MELLEMRRERT
Vagtel-Svampe-Glace
Vine: 2021 Pinot Noir Santa Rita Hills og 2018 Pinot Noir Lambda
HOVEDRET
Okse-Grønt-Peber
Vin: 2018 Syrah Gamma
KAFFE-SØDT