God vin til ...

“Et måltid uden vin er som en dag uden solskin”. Sådan lyder et klassisk fransk citat, og ingen tvivl om, at et godt glas vin kan løfte selv den bedste ret til endnu større højder. Men hvordan sørger man for at få samspillet mellem mad og vin til at gå op i en højere enhed? Det er et problem, de fleste af os nok har oplevet på et eller andet tidspunkt.

Heldigvis har vi hos Otto Suenson stor ekspertise i at besvare netop det spørgsmål. Her har vi nemlig mulighed for at trække på en bred buket af viden og erfaring – lige fra vores dygtige sommeliers og madeksperter, det mangeårige samarbejde med nogle af landets bedste restauranter til en mere end 142 lang år historie og tradition med kvalitetsvine. Derfor har vi sammensat denne side, hvor du kan få gode tips til, hvordan du får det bedste ud af den mad, du serverer – uanset om der er tale om en steak eller stenbiderrogn, pasta eller påskemad, et festmåltid eller noget, der måske bare skal spises under lidt mere hverdagsagtige forhold. Så velbekomme!