GRØN OMSTILLING: FRAGT & LOGISTIK

Hos Otto Suenson stræber vi efter at blive mere effektive og grønne i vores håndtering af logistik og fragt  – og det har vi brug for din hjælp til! Derfor kan du nu fylde kassen - frit blandet - og få rabat! [LÆS MERE]


Hvorfor? Der går utrolig meget pap og emballage til at pakke vin - og unødigt meget, når vi får ordrer, vi ikke kan pakke i hele kasser. Herefter skal hver pakke afsted med en fragtbil. Det er omkostningstungt - både for os og for miljøet.

Derfor vil vi gerne slå et slag for at skære ned på disse parametre så meget som muligt - og samtidig gøre det på en meningsfuld og skånsom måde. Dette kan vi gøre i samarbejde med dig som kunde, og samtidig give dig endnu bedre priser på vinene. Vi vil nemlig hellere give dig besparelser, end vi vil bruge pengene på fragt, logistik og over-emballering.

Vi ved, at færre kørsler og mindre emballage er vejen frem for at bidrage til en positiv indvirkning på vores grønne regnestykke.  

BLAND FRIT HELE KASSER & SPAR 10%

Derfor har vi nu åbnet for, at du frit kan håndplukke og blande dine favoritvine og spare penge samtidig. Så længe du fylder en 6-stks kasse op, så giver vi 10% rabat* på din ordre! Det samme gælder hvis du tager 12 flasker, 18, 24 flasker etc..

*Rabatten fratrækkes vine, som ikke i forvejen er nedsat eller på kampagne. [LÆS MERE I VORES HANDELSBETINGELSER HER]


Så fyld kassen op! Køb seks flasker i stedet for fire eller syv, eller invester i fremtiden og opgrader til 12. Vin er velsignet med en formidabel holdbarhed, og ofte bliver den faktisk kun bedre af at få lov til at ligge lidt. Derfor vil vi opfordre dig til at begrænse dig til en enkelt kasse, eller køb stort ind, og få fyldt op i de vinøse reserver. Det betaler sig!