2019 Chardonnay Equilibrio D'Soumah

Victoria
Hvidvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 628719
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 349,00

Smuk, elegant og koncentreret Chardonnay  fra   Soumah's  topserie. Strågul i glasset med en ekspressiv duft af hvid fersken, friskkværnet smør, modne citrusfrugter og akacie-blomst, suppleret af  ristede   hasselnødder  og nystrøget  tændstik. Cremet, men vibrerende på tungen, med stor koncentration og en mundvandsdrivende syre.

Smagen er frugtfyldt og højintens med noter af gule æbler, grapefrugt, smør og   nyslynget   honning, komplementeret af ristede toner  fra  fadlagringen. Fantastisk lang eftersmag der i sandhed vidner om vinens tårnhøje niveau. En vin der vil forføre enhver Bourgogne-elsker.

Equilibrio er navnet på Soumah's topserie. Her udvælges de bedste kloner og de bedste fade til at skabe lagringsegnede og intense vine i fuld balance og harmoni. Equilibrio Chardonnay er baseret på klonen 'Mendoza', som er kendt for at give meget rige og smagsintense vine. Druemosten gærer ved benyttelse af de naturligt forekommende gærceller og vinen lagrer i 12 mdr. på egetræsfade, heraf 22% nye.

James Suckling 93 points

"A modern style with vivid lemon and peach fruit, framed in clotted cream, lime and other tropical fruit. Fine-cut palate, thanks to well-pitched acidity. The creamy texture is delicious and the mouthwatering lemon and peach flavors hold fresh."

October 2021

Vinhjernen - Anders Halskov

"5 STJERNER | Duft af krudt, senere er der fersken og ristet hasselnød. Cremet og silkeblød, olieret mund inden en ivrig og læskende syre. Lækker Chardonnay..."

FEB. 2023

Soumah

Stor vin laves i vinmarken, det har man hørt før og hos Soumah hører vi det igen. Folkene bagved det nye brand Soumah har stor erfaring fra vinmarker i hele verden, men har nu slået sig ned i Yarra Valley i det sydlige Australien.