2021 Barbera d'Alba Superiore Sorito Mosconi

Piemonte Piemonte
Rødvin - Varenummer: 410521
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 339,00

Kraftfuld og saftig Barbera rødvin fra en af Barolo distriktets bedste producenter. Barbera druen, giver her en stor og åben bouquet med noter af solbær, brombær og blommer, samt krydrede toner fra fadlagringen. Smagen er kraftfuld med stor intensitet i frugten. Strukturen føles nærmest fløjlsblød, hvor den cremede frugt holdes på plads af fine modne tanniner. En pragtfuld ledsager til kraftige kødretter, eller modne oste.

Sorito Mosconi er navnet på en enkeltmark, hvor vinstokkene er mere end 60 år gamle. De gamle vinstokke er med til at give en vin med stor smagsintensitet. Vinen gæres i 15 dage, med drueskallerne. Herefter lagres den i op til 18 måneder på små egetræsfade, inden aftapning. En kraftfuld vin der med sin flotte struktur kan drikkes ung, gerne efter en time på karaffel. Den har udviklingspotentiale i op til 12 år fra høståret, under optimale betingelser.

Rocche Dei Manzoni

Rocche dei Manzoni blev grundlagt i 1974 af Valentino Migliorini - en mand, der kom udefra og medbragte en masse interessante idéer.