2021 Bourgogne Rouge Cuvée Margot

Frankrig Bourgogne Bourgogne
Rødvin - Varenummer: 382421
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 329,00
En herlig rødvin med frugten i højsædet. Her er friske duftnoter af små jordbær og hindbær. Smagen er frisk og båret af en herlig saftig profil. Den herlige røde frugt giver en god ren afslutning til vinen. En vin, der er herlig at nyde til lyst kød., , Cuvée Margot Bourgogne rouge er en kompleks vin, hvor druerne er høstet fra godt 20 forskellige parceller i Cote d'Or. Alle druerne er høstet i hånden. Ved ankomsten til vineriet sorteres druerne grundigt inden de afstilkes 100%. Inden gæringen trækker mosten i 15 dage ved lav temperatur for at udvinde ekstra smag og farve fra skallerne. Vinen lagres i 10 måneder inden aftapning. 80% af vinen lagres på egetræsfade, de resterende 20% på neutrale tanke.

Olivier Leflaive

Olivier Leflaive har med sans for forretning, innovation og vin skabt en af Bourgognes mest succesfulde vingårde.

Fra sit netværk af nøje udvalgte bønder opkøber han vindruer og most, som han i sine egne kældre forvandler til vidunderlige vine.

Hans genistreg består i hans hold af talentfulde vineksperter, som løbende overser kvaliteten og hjælper til med rådgivning, hos de bønder som der samarbejdes. Det sikrer, at høsten altid står mål med Olivier Leflaives strenge kvalitetskrav.

Vinene fra Olivier Leflaive er både yndefulde, elegante og ekspressive på én og samme tid. De er så transparente og rene, at Bourgognes unikke terroir tydeligt indtager en velfortjent plads i vinens smagsunivers.