Stor vin laves i vinmarken, det har man hørt før og hos Soumah hører vi det igen. Folkene bagved det nye brand Soumah har stor erfaring fra vinmarker i hele verden, men har nu slået sig ned i Yarra Valley i det sydlige Australien.
Her i Yarra Valley i det sydlige Australien, har de talentfulde team bag Soumah fundet de skråninger, den højde og det specielle kølige klima, som de mener bør danne bunden for store vine. De har alle boet i Italien og Frankrig gennem flere år og det er også passionen for disse områder, som slår igennem på mange punkter. Her i Yarra kan de arbejde fokuseret med de druer, som findes i grænselandet mellem Frankrig og Italien.
JORDBUND + KLIMA + MENNESKER = TERROIR De 3 faktorer spiller en vigtig rolle i hverdagen hos Soumah. Jordbund og vinplanter dyrkes efter Soumahs eget charter for bæredygtighed, en praksis vi ser flere og flere steder. En holdning om at man gerne vil passe på jorden og påvirke vinplanterne mindst muligt inden for rimelighedens grænser.
Der arbejdes både med at pløje mellem rækkerne og med at sprøjte med økologiske midler. Samtidig arbejdes der på at have en god biodiversitet i marken med alt fra får til at lade græsset gro.