Populære Druer

På denne side kan du få et samlet overblik over alle de druer, som Otto Suenson Vin har i sortimentet. Vi har oplistet alle druer i alfabetisk rækkefølge, i menuen til venstre. Du kan også gå til vores oversigt over vine i sortimentet og afgrænse på et specifikt område, og herefter se producenterne fra dette område.

Side
pr. side
Vis som Grid Liste

Varer 1-24 af 198

Stigende orden
  1. Beaujolais Blanc

    Fantastisk charmerende hvid Beajolais på 100% Chardonnay. Dejlig tropisk duft med ananas og gule blomster i fin forening. Helt cremet i strukturen, hvor Chardonnay druen viser sine gode brede kvaliteter. Fin frugtsyre til at give friskhed, men samtidig dyb og lækker. En god ledsager til en kraftig fiskeret.

    Det er kun 1 % af vinmarkerne i Beaujolais der giver hvidvin, så denne Chardonnay fra Domaine des Marrans er virkelig en specialitet. Da smagepanelet fik denne i glasset blev vi blæst helt omkuld af den store charme og personlighed i denne vin.

    kr. 179,00
    Tilføj til ønske liste
  2. Brut Millesime Blanc de Blancs Grand Cru MG

    Ekspressiv og kompleks Blanc de Blancs.Vinen står flot gylden i glasset med små fine bobler. Duften byder på citrus, abrikosog grønne æbler, som understøttes af ristede nødder, gær og brioche. Smagen er intens og meget fokuseret, hvor frisk frugt, hvide blomster, smør og ristet brioche, smelter sammen i en flot balance.
     
    Denne rene chardonnay er det optimale udtryk af druen fra vinmageren hos De Saint Gall. Høstet udelukkende fra landsbyermed Grand Cru status i underområdet Cote de Blancs i Champagne. Her er jordbunden optimal kalkholdig til at skabe den perfekte balance i chardonnay druerne. Vinen har ligget i de dybe kældre hos De Saint Gall i 5 år inden degorgering, hvilket er med til at sikre en god balance mellem frisk frugt oggod dybde fra den autolytiske udvikling i flasken.

    kr. 1.289,00
    Tilføj til ønske liste
  3. Chablis
    Rig, mineralsk og ekspressiv Chablis. Duften stiger op af glasset, med noter af hvide blomster, fersken, gyldne æbler og østersskaller, suppleret af en anelse brød og mandelkerne. I munden føles vinen energisk og koncentreret, men med masser af friskhed og en levende syre. Smagen følger aromaerne til dørs, med en symfoni af modne gule æbler, liljer og lyse stenfrugter, komplimenteret af knuste sten, nykværnet smør og brødskorpe. Tårnhøjt niveau, på denne kommune Chablis fra Jean Dauvissat., , -----, , Druerne høstes fra 40 forskellige parceller, beliggende på begge sider af floden Serein. Hvor frugten fra højre bred giver rigdom og fylde, giver druerne fra venstre friskhed og elegance. Dauvissat arbejder så naturligt i vinmarken som overhovedet muligt og er ved at overgå til biodynamisk dyrkning. Mosten gærer ved 20 grader, udelukkende med benyttelse af de naturligt fremkomne gærceller. Vinen ligger i en længere periode med de døde gærceller (bærmkontakt), hvilket giver alle Dauvissat™s vine en umiskendelig cremethed. Efter den malolaktiske gæring, filtreres og klares vinen blidt. Vinen lagrer endeligt i ca. 12 mdr., før den tappes på flaske.
    kr. 249,00
    Tilføj til ønske liste
  4. Bourgogne Blanc
    90/100 & 5 STJERNER:, "Friske noter af fersken i næsen. Flot klassisk hvid Bourgogne med kølige stenfrugt noter og et let velintegreret fadpræg. Pæn intensitet og en let krydret afslutning.", - Thomas Rydberg, EKSTRABLADET, , Fichet™s visitkort, der i sandhed vidner om producentens tårnhøje niveau.  En Bourgogne Blanc der imponerer med sin intensitet, nerve og energi. Uimodståelig burgundisk duft, med noter af lyse abrikoser, modne citrusfrugter, brioche, nystrøget  tændstik og smør. I munden opleves vinen frisk og delikat, dog med en rigdom og frugtfedme, der giver associationer til de noget mere bekostelige kommunevine. Abrikos, hvid fersken, akacieblomst og hvide liljer, suppleres smukt af våde sten, smør og nypisket marengs. Vinen  har i 2018 årgangen en anelse mere fylde, tæthed og frugtmodenhed sammenlignet med 2017™eren, men  er dog ubetinget stadig i den elegante og mineralske ende af spektret., , -----, , Druerne til Fichet™s Bourgogne Blanc kommer fra 3 forskellige marker i Meursault. Fra ›Les Dressoles› i den nordlige del af Meursault, samt ›Grandes Coutures› og ›Les Grands Clous Perrons› i den sydlige. Alene denne beslutning vidner om domainet™s perfektionisme. Stokkene er op til ca. 40-70 år gamle og de dybe jordbunde er sammensæt af ler- og kalksten. Druerne håndhøstes og selekteres strengt i vinmarken. De hele klaser presses blidt i en pneumatisk presse inden mosten gærer på store fade, hvor den malolaktiske omdannelse ligeledes finder sted. Vinen lagrer ›sur lie›, med enten ingen eller ganske blid ›Bâttonage› (omrøring af de døde gærceller i mosten). Vinen lagrer efterfølgende på i ca. 12 mdr. på 500-600 liters fade, inden den hviler i 6 mdr. på ståltanke. Dette for ikke at overdøve friskhed, frugt og terroir.  
    kr. 259,00
    Tilføj til ønske liste
  5. Bourgogne Blanc Vieilles Vignes
    Magisk og koncentreret Bourgogne Blanc der leverer langt over klassifikation. Fra to forskellige marker i den sydlige del af Meursault, hvor af den ene grænser op til 1. cru™en ›Les Charmes›. Så er niveauet ligesom sat. Fuldstændig betagende duft af moden fersken, pære, akacieblomst og honning, suppleret af knuste sten, lemoncurd, smør og lys karamel. En utrolig energi der møder tungen, hvor dybde, syreekstrakt og frugtintensitet går op i en højere enhed. Saftige stenfrugter, gule æbler, citrusskaller og mandelkerne, komplimenteret af delikate røg- og smørtoner. Race-ren, sofistikeret og så ærkeklassisk Bourgogne.  En vin med markant Meursault-karakter, der giver de fleste kommunevine kamp til stregen., , -----, , Druerne til Fichet™s Vielles Vignes kommer fra to marker i kommunen Meursault. ›Les Millerands› og ›Les Pellands›, hvoraf sidstnævnte grænser op til 1. cru™en ›Les Charmes›. Alene denne beslutning vidner om domainet™s perfektionisme. Stokkene er op til 75 år gamle og jordbundene sammensæt af ler- og kalksten.  Druerne håndhøstes og selekteres strengt i vinmarken. De hele klaser presses blidt i en pneumatisk presse inden mosten gærer på store fade, hvor den malolaktiske omdannelse ligeledes finder sted. Vinen lagrer ›sur lie›, med enten ingen eller ganske blid ›bâttonage› (omrøring af de døde gærceller i mosten). Vinen lagrer efterfølgende i ca. 12 mdr. på 500-600 liters fade, inden den hviler i 6 mdr. på ståltanke. Dette for ikke at overdøve friskhed, frugt og terroir.  
    kr. 319,00
    Tilføj til ønske liste
  6. Monthelie Blanc
    Fuldstændig betagende enkeltmarks Monthelie fra Fichet. En nabokommune til Meursault, som vinen stilmæssigt også læner sig op ad. Forførende duft af friske mirabeller, citrusskaller og kalksten, komplementeret af diskrete toner af røg, vanilje og smør. I munden omkranses man af en underspillet fedme, der suppleres smukt af en uimodståelig friskhed og mineralitet. Smagen byder på en kerne af modne stenfrugter, våde sten, hvide blomster og friske kvæder, foruden komplekse toner af nystrøget  tændstik, nøddekerne og smør. Elegance, koncentration, energi og perfekt integreret fad. Simpelthen alt hvad man ønsker sig i en stor hvid Côte de Beaune., , -----, , Monthelie er en lille kommune placeret imellem Volnay og Meursault. En appellation der hovedsageligt producerer rødvine, men også mindre andele Chardonnay er beplantet her.  Marken ›Sous le Cellier› ligger på en stejl skråning med eksponering syd-vest, hvilket sikrer at druerne opnår optimal modenhed. Druerne håndhøstes og selekteres strengt i vinmarken. De hele klaser presses blidt i en pneumatisk presse inden mosten gærer på egetræsfade, hvor den malolaktiske omdannelse ligeledes finder sted. Vinen lagrer ›sur lie›, med enten ingen eller ganske blid ›Bâttonage› (omrøring af de døde gærceller i mosten). Vinen lagrer efterfølgende i ca. 12 mdr. på en blanding af små og større fade, heraf maximalt 30% nye. Efter sedimentering lagrer vinen endeligt i 6 mdr., inden den kommer på flaske.
    kr. 349,00
    Tilføj til ønske liste
Side
pr. side
Vis som Grid Liste

Varer 1-24 af 198

Stigende orden