2022 Rully Blanc Les Plantenays

Frankrig Bourgogne
Hvidvin - Varenummer: 501422
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 399,00

En fyldig og gylden, hvid Bourgogne, som dufter af hvide blomster, pomelo og mandler. I smagen breder smagsbilledet sig ud, og her kan man også finde citronskal, æbler, fersken, undermoden melon og en fornemmelse af smør og ristede hasselnødder.

Vinen kommer fra Rully-kommunen, som er et af det mest nordlige områder i Côte Chalonnaise, og ligger derfor lige på den anden side af grænsen, fra Côte de Beaune. Kommunen hører til blandt de 'oversete appellationer', som grundet sin relativt ukendt status, er ophav til nogle af de bedste value-køb i Bourgogne. Og Rully Les Plantenays er ingen undtagelse.

Du får al den fedme, frugt og elegance som du elsker i Hvid Bourgogne, uden at prisen stikker af fra dig.

Domaine Mia

Domaine MIA er en ny og funklende vin-stjerne på den burgundiske himmel. Anført af den unge og visionære Mia Subotic, har vingården gennemgået en række bæredygtige tiltag. Naturens velvære, druernes kvalitet og terroirs indflydelse er blevet sat i centrum. Og en stor og omfattende biodynamisk konvertering er igangsat.

Vinene er både saftige, yndefulde og harmoniske. Og takket være deres Mercurey og Rully etiketter, kan det købes til virkelig fair priser. En kombination af faktorer, som gør Domaine MIA til en af de mest spændende og lovende, nye producenter i Bourgogne.