2022 Mercurey Blanc Les Caudroyes

Frankrig Bourgogne
Hvidvin - Varenummer: 501222
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 410,00

Her får du en hvidvin som forbinder Mercureys varme udtryk, med et kalkstensdomineret terroir, som giver friskhed og mineralitet.

I næsten mødes du er acasia blomster og eksotiske frugter, hvor særligt melon og ananas byder sig til. Men i munden får det tropiske pludselige modspil af bitterhed, syre og mineralitet. Balancen imellem det fyldige og elegante sidder lige i skabet. Eftersmagen byder ind med en saltet fornemmelse med toner af hvid peber, og ender med at sende dine tanker på eventyr i kogebogen, fordi det her, det ville gøre sig fremragende til mad.

Man får lyst til bagt torsk, grydestegt kylling eller mild og cremet ost. Les Caudroyes vil være en mesterlig ledsager til det hele.

Domaine Mia

Domaine MIA er en ny og funklende vin-stjerne på den burgundiske himmel. Anført af den unge og visionære Mia Subotic, har vingården gennemgået en række bæredygtige tiltag. Naturens velvære, druernes kvalitet og terroirs indflydelse er blevet sat i centrum. Og en stor og omfattende biodynamisk konvertering er igangsat.

Vinene er både saftige, yndefulde og harmoniske. Og takket være deres Mercurey og Rully etiketter, kan det købes til virkelig fair priser. En kombination af faktorer, som gør Domaine MIA til en af de mest spændende og lovende, nye producenter i Bourgogne.