Økologisk vin / Otto Suenson Vinhandel

Side
pr. side
Vis som Grid Liste

Varer 1-16 af 239

Stigende orden
 1. Vino Nobile di Montepulciano DOCG
  • JS 93
  Sangiovese druerne til denne Vino Nobile kommer fra 8 forskellige marker i regionen. Frugten fra hver plot byder ind med forskellige stilarter som tilsammen frembringer en vin som både har intensitet og balance. Ydermere er vinen spontangæret uden brug af tilsat gær da det fremmer renheden i vinen. Vinen vil både kunne drikkes ung samt lagres med fordel. Farven er dyb rubin med granat kerne. Duften er fyldt med røde saftige bær som hindbær, friske kirsebær og ribs. Med mere luft afslører den også de klassiske balsamico-noter samt, nelliker, læder og friske tobaksblade. Smagen er blød og tæt men ikke kraftig. Den røde frugt dominere igen og efterlader en krydret og varm note. Den underliggende tannin er flot integreret i denne Vino Nobile di Montepulciano og indrammer vinen til en helstøbt perle!
  kr. 259,00
  Tilføj til ønske liste
 2. Ulterior Garnacha Parcela 6

  Smagen er let og luftig med en fin syre, der giver liv og glade dage i glasset. Noterne peger igen i retning af røde bær fra skoven og en god kant.

  Garnacha er plantet på parcela 6 og viser her et udtryk, som ikke er typisk for druen, men alligevel yderst moderne. Garnacha har i mange år været lig med heftige intense vine med stor tyngde og fylde, men her ser vi den nye stil med lysere farve, lettere frugtaromaer og klart mere elegance. Vinen har en god struktur, hvor fadet ligger pænt i baggrunden. Vinen er lagret på en kombination af store franske egetræsfade og gamle historiske lerkrukker.

  kr. 149,00
  Tilføj til ønske liste
Side
pr. side
Vis som Grid Liste

Varer 1-16 af 239

Stigende orden