De to mødtes nemlig som studerende på en skole for landbrug i Toulouse, hvor de etablerede et nært venskab, som førte til, at de efter at have flere år i vinbranchen i 2010 valgte at springe ud som vinmagere.
Derfor skabte de Ladadens, der laver deres vine – både røde og hvide - i den sydlige del af Rhônedalen, nærmere bestemt omkring appellationerne Ventoux og Vacqueyras, hvor blandingen af kontinentalt klima og en grus- og kalkholdig jordbund efter deres mening udgør de helt perfekte forudsætninger for at skabe ”eksklusive vine af høj kvalitet med en stærk identitet og forbindelse til deres terroir”.
I vinmarken arbejdes der økologisk med druerne, som er en blanding af Grenache, Mourvèdre, Carignan, Syrah, Alicante, Merlot og Caladoc til de røde og Clairette, Grenache Blanc, Viognier, Roussane og Sauvignon Blanc til de hvide.
I forhold til arbejdsfordelingen tager Thomas sig af det rent vinfaglige, mens Fanny står for markedsføringen udadtil.
Vi er stolte over vores samarbejde med Labadens, hvis vine besidder alle de helt særlige ingredienser, som kendetegner alt det bedste fra Rhônedalen.