Stefan Bietighöfer

Den biodynamiske vinproducent Stefan Bietighöfer er navnet på alles læber i Tyskland lige nu! Og interessen har spredt sig med raketfart internationalt.

pr. side
Vis som Grid Liste

5 varer

Faldende orden
pr. side
Vis som Grid Liste

5 varer

Faldende orden

Med sin placering i den solrige region Pfalz, er de 19 hektar vinmarker beliggende på solrige skråninger med sand- eller kalksten-holdig jord. Weingut Bietighöfer bruger State-of-the-art maskiner og kælderudstyr som sikrer praksisorienteret og optimeret arbejde. Den omhyggelige gæring og lagring på egetræ samt rustfri ståltanke forgår under ekstrem overvågenhed, tilsat den klassisk tyske holdning til at gøre alt perfekt! Resultatet er karakterfulde vine fyldt med terroir, nerve og sjæl.

Bietighöfer opnåede i 2018 den eftertragtede Demeter klassifikation, som kun gives til 100% biodynamiske vingårde der efterlever lovens strenge krav.

Hvis man spørger Stefan, hvor han lærte mest om at lave vin fra, kommer svaret promte: “Når man drikker det!”. Så det er ikke overraskende, at han får sin inspiration fra de bedste vinproducenter i alle vinregioner verden over.

Stefan er en fri ånd og stilen i hans vine bevæger sig konstant på kanten, langt fra enhver dogmatisme og laissez-faire. Vin skal være spændende og Stefan elsker risikoen ved hans innovative arbejde i både mark og kælder.