De to brødre Michel og Dominique Guyon fører i dag stilen videre for familien. De varetager familiens samlede vinmarker på godt 50 hektar som ligger spredt ud over de bedste kommuner i Bourgogne. Et traditionelt domaine der er startet op i 1960erne ved at Antonin Guyon opkøbte de første parceller i Gevrey Chambertin og Meursault.
Smuk klar i glasset med rød kant i sin ungdom. Duften byder på friske nuancer med røde kirsebær og violer til at give lidt kant. Elegant og delikat i sit udtryk med bløde tanniner og en klassisk Chambolle stil med cremet mundfølelse.
Les Cras marken i Chambolle Musigny er delt op i to dele, den nedre er klassificeret som 1'er Cru, men denne øvre del er ikke 1'er Cru. Vinmarken ligger øverst på skråningen i godt 300 meters højde. Guyon ejer 1.13 hektar på denne mark, med en lerholdig jordbund med en del limsten. Druerne høstes i hånden og vinen gæres i store åbne træfade over 20 dage. Vinen lagres i 16 måneder på fad inden aftapning, heraf 30 % nye fade.
Sidenhen er der udvidet så der i dag er vine fra mere end 15 forskellige appellationer. De godt 200.000 flasker som domainet fremstiller sælges primært i udlandet. Der er et bredt udvalg af vine, fra almindelig kommune over premier cru til de bedste grand cru marker. Al vinifikation foretages i den moderne vinkælder i Savigny-les-Beaune, hvor tradition og moderne teknik kombineres.
Der er stor fokus på arbejdet i vinmarken, hvor der pløjes nænsomt og kun sprøjtes med gødning. Der bruges inden kemikalier, da man mener at det stjæler terroirpræg fra vinene. Der er stor opmærksomhed ved høsten, hvor man har et fast plukkehold der går igen. Alle druer plukkes i hånden og transporteres i 40 kg kasser. Druerne sorteres anden gang ved ankomsten til vineriet og alle druer med råd sorteres fra. Derefter undergår druerne en kold fermentering i op til 12 dage. Den alkoholiske gæring foregår ved 28 grader og tager mellem 10 og 20 dage. Herefter overføres vinen til traditionelle 228 liters fade, hvor der er 10 liter gærrester i hvert fad. Der bruges her ingen sulfitter. Efter den malolaktiske gæring i foråret omstikkes vinene i juli måned og bliver her stabiliseret med et minimum af sulfitter. Tilbage på fadet, sammen med gærresterne indtil aftapningen. Det er Guyons mening at disse gærrester tilfører yderligere kompleksitet til de endelige vine.
Et domaine der på alle måder har traditionerne med i bagagen, men arbejder efter yderst moderne tilgang til at fremstille vine på højt niveau.