Biodynamisk vin / Otto Suenson vin

Side
pr. side
Vis som Grid Liste

Varer 1-16 af 56

Faldende orden
  1. Riesling Wagram
    F 92
    Forfriskende, tør og frugtfyldt Riesling, der lokker med sin store aromatik. Flot citronfarvet i glasset, med en stor duft af gule pærer, abrikos, akacie og friske sommerblomster. Levende på tungen, med masser af klassisk Riesling-frugt, suppleret af en knivskarp syre og mineralitet. Gyldne stenfrugter, friske urteblade og lime, suppleret af blomsterhonning og fine tropiske frugt-toner. En saftig og vedvarende finale, hvor den uimodståelige frugtsyre prikker de helt rigtige steder på tungen. En fantastisk madvenlig vin, der omfavner alt fra ceviche til lettere serveringer med lyst fjerkræ., , -----, , Druerne kommer fra udvalgte vinmarker i kommunen Oberstockstall i regionen Wagram. Sydøst-vendt eksponering, op til 62 år gamle vinstokke, domineret af den karakteristiske jordbundstype 'löss'. Vinen er biodynamisk certificeret (BIODYN) og er produceret med stor respekt for det omgivende miljø. Producentens naturlige tilgang til vinproduktion går igennem helt fra vinstok til flaske, med udelukkende håndhøst og benyttelse af de naturligt forekomne gærceller. Inden druerne presses blidt, udføres en kortere maceration (udblødning af drueskallerne i mosten) for at ekstrahere aroma og smag. Vinen er kun i kontakt med ståltanke gennem hele vinifikationen, for at bevare mest mulig frisk- og frugtighed.
    kr. 145,00
    Tilføj til ønske liste
  2. L'Enjouée rouge

    Saftig, forfriskende og tætpakket med frugt. Denne røde Loire er ganske enkelt en Storcharmør! Sommerlig, let drikkelig og vidunderligt blid, poserer vinen sig med et næsten sødmefuldt frugtsyrebid. Dansende duftnoter vælter op af glasset, med rødlige kirsebær, jordbærkompot, rosenblade og bærsymfoni, tilsat en knivspids grøn peberfrugt, myntebolsje og urtekrydderi. Let, læskende og legende på tungen, med sprællevende frugtsyre og den mildeste tannin. Friske sommerbær, ribsgele, blåbærsaft, lakridsrod og en anelse blodappelsin, ledsaget af vegetale anelser af græs og menthol-pastil. En frisk, livlig og frugtbåren eftersmag - der uden at blinke, kalder på endnu en tår! 
    Vinen er sammensat af 30% Cabernet Franc, 40% Grolleau, 10% Cabernet Sauvignon, 10% Gamay og 10% Pineau d'Aunis, der håndhøstes fra flere forskellige skiffer-marker i 'Saint-Lambert-du-Lattay' kommunen i området Anjou (vinen er ikke certificeret Anjou AOC, grundet den 'farverige' sammensætning af druesorter, som ikke opfylder appellationens reglement). Delvist semi-carbonisk gæring (Gamay og Pineau d'Aunis) og kort maceration (udblødning af drueskallerne i mosten), efterfulgt af den endelige lagring på underjordiske betontanke - for netop at bevare vinens friske, frugtige og meget rene karakter.  

    kr. 149,00
    Tilføj til ønske liste
  3. Pinot Noir Ruppersthal
    F 92
    VH 92
    FH 94
    Rødfrugtet, aromatisk og sensuel Pinot Noir. Fritsch er ikke kun en mester i de hvide, men er i sandhed en dygtig vinmager, også når det kommer til de røde. Saftig, læskende og fuld af charmerende frugt, suppleret af et yderst velintegreret fadpræg. Duften oser af Pinot Noir, med noter af røde kirsebær, søde jordbær og granatæble, ledsaget af grønne blade, røde roser, nelikke og mokkabønne. Æterisk mundfølelse, med en levende frugtsyre og blide tanniner, der blot kysser overlæben. Kandiserede kirsebær, vilde jordbær og tørrede tranebær, komplimenteret af rosenbusk, frisk muld og estragon. Underspillede toner af mokka, asiatiske krydderier og bitter chokolade, svæver smukt i baggrunden. En lang og frugtfyldt finale, hvor saftig sødmefuld frugt, smelter sammen med en mundvandsdrivende syre. Uhyre let-drikkelig, men samtidig med stor karakter og finesse - en fortryllende Pinot Noir fra Fritsch., , -----, , Vinen er opkaldt efter kommunen Ruppersthal, men frugten kommer udelukkende fra vinmarken Exlberg, hvor producenten ejer et parcel med 25 år gamle vinstokke, begunstiget af den karakteristiske jordbundstype 'löss'. Druerne håndhøstes og sorteres ved ankomst til vineriet, inden den fuldstændige afstilkning. Vinen er biodynamisk certificeret (BIODYN) og er produceret med stor respekt for det omgivende miljø. Producentens naturlige tilgang til vinproduktion går igennem helt fra vinstok til flaske og mosten gærer således udelukkende ved hjælp af de naturligt forekomne gærceller. Vinen lagrer i 12 mdr. på brugte 500 liters egetræsfade, inden den endelige aftapning finder sted.
    kr. 179,00
    Tilføj til ønske liste
Side
pr. side
Vis som Grid Liste

Varer 1-16 af 56

Faldende orden