Biodynamisk vin / Otto Suenson vin

Side
pr. side
Vis som Grid Liste

Varer 1-16 af 86

Stigende orden
 1. Vino Nobile di Montepulciano DOCG
  • JS 93
  Sangiovese druerne til denne Vino Nobile kommer fra 8 forskellige marker i regionen. Frugten fra hver plot byder ind med forskellige stilarter som tilsammen frembringer en vin som både har intensitet og balance. Ydermere er vinen spontangæret uden brug af tilsat gær da det fremmer renheden i vinen. Vinen vil både kunne drikkes ung samt lagres med fordel. Farven er dyb rubin med granat kerne. Duften er fyldt med røde saftige bær som hindbær, friske kirsebær og ribs. Med mere luft afslører den også de klassiske balsamico-noter samt, nelliker, læder og friske tobaksblade. Smagen er blød og tæt men ikke kraftig. Den røde frugt dominere igen og efterlader en krydret og varm note. Den underliggende tannin er flot integreret i denne Vino Nobile di Montepulciano og indrammer vinen til en helstøbt perle!
  kr. 259,00
  Tilføj til ønske liste
 2. Roter Veltliner Steinberg
  • Falstaff 94
  Aristokratisk og karakterfuld hvidvin, lavet på den spændende druesort Roter Veltliner. Dyb, fyldig og koncentreret, men med masser af liv og energi. Betagende, frugtfyldt og aromatisk duft, der næsten giver associationer til noget sødmefuldt. Kvæde, tørret mandarin, abrikos og skovhindbær, suppleret af safran, sommerblomster, pinjekerne og brioche. Mundfølelsen er cremet og silkeblød, men holdes helt i skak af en forfriskende syre og pikant-bitter tone. Kandiserede citrusfrugter, gyldne æbler, klementin og vaniljebønne, komplementeret af grape, havre, våde sten og blot en snert af smør. En uendelig lang finale, hvor frugtmodenhed, syre, ›spicyness› og mineralitet går op i højere enhed. En vin som ganske få, et unikum fra Fritsch™s hånd., , -----, , Roter Veltliner er en ældgammel hvidvinsdruesort, der har gjort et comeback på den Wagramske™ vinscene. En fantastisk druesort, der på trods af navnet, ikke har nogen tilknytning til Grüner Veltliner. Roter Veltliner er kendetegnet ved sin evne til at skabe rige og aromatiske vine med stort lagringspotentiale, hvilket Fritsch™s enkeltmarks-udgave er et smukt eksempel på. Steinberg er en klassificeret Erste Lage (›premier cru›) og er en af de højest beliggende i regionen. Her ejer Fritsch et skifer- granit- og ›löss›- holdigt parcel, beplantet med ca. 10 år gamle druestokke. Druerne håndhøstes og sorteres grundigt ved ankomst til vineriet. Inden druerne presses, udføres en 36 timers maceration (udblødning af drueskallerne i mosten) for at ekstrahere aroma og smag. Mosten spontangærer på store fade af akacietræ, efterfulgt af den malolaktiske omdannelse, som både blødgører syren og giver vinen sin cremede tekstur. Vinen lagrer efterfølgende i en kortere periode på de samme fade, inden den endeligt aftappes på flaske. En uhyre kompleks og karakterfuld vin, der ikke kan sammenlignes med mange andre.
  kr. 289,00
  Tilføj til ønske liste
 3. Rosé of Syrah
  En velsmagende og næsten r¢dvinsagtig rosé fra danske Peter Work. Friske noter af melon, appelsin og granatæble. Smagen er læskende, stadig med stor dybde og noter af friske r¢de bær og vandmelon. Fremragende balanceret med frugtsyre og modenhed. Perfekt sammen med laks, eller salater., , -----, Peter Work og hans kone vil med denne rosé virkelig gerne opnå friskhed og en vin der kan drikkes uden omsv¢b. Syrah druen komplementeres i det endelige blend af en anelse Riesling og lidt Grenache. Dette for at tilf¢re mere kompleksitet og friskhed. Vinen gæres langsomt, ved lav temperatur, og derved forbliver vinen ren og frisk i stilen.
  kr. 239,00
  Tilføj til ønske liste
Side
pr. side
Vis som Grid Liste

Varer 1-16 af 86

Stigende orden