2019 Rosso di Montepulciano DOC

Rødvin - Varenummer: 50003101
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 149,00

Rosso di Montepulciano fra Avignonesi er flot rubinrød i farven, fremhævet af lilla reflekser. I næsen åbner den flot op og kærtegner dig med jordbær, hindbær og solbær, der danser sammen med aromaer af søde krydderier som kanel. I ganen er den meget blød og frisk, balanceret af en underliggende frugtsyre. Den drikker rigtig godt allerede nu, og har en let og blød struktur ledsaget af eftersmag, af typiske noter Sangiovese.

Vinen har kun fået 6 måneders lagring i store, brugte fade, med en efterfølgende flaskelagring på min. 3 måneder. Dette er med til at bevare vinens friske frugt og karaktér.

90 point | Thomas Rydberg

"Lys og let Sangiovese med røde bær især hindbær og ribs. Fin struktur og meget imødekommende med en fin, saftig afslutning".

James Suckling 90 points

"A fruity, supple red with aromas of sour cherries, raspberries, button mushrooms and bay leaves. Medium-bodied with sleek tannins and a juicy finish"

Avignonesi

Avignonesi er resultatet af en sammensmeltning af italiensk tradition og belgisk innovation.

Vingården er opkaldt efter den italienske familie som grundlagde den tilbage i 1970’erne. Men det er først i 2009, da den belgiske advokat og vinelsker, Virginie Saverys, opkøber vingården, at projektet i den grad begynder at tage fart. Og under ledelse af Virginie Saverys er Avignonesi blevet til et af Italiens største og mest betydningsfulde biodynamiske vinhuse.

Med en helt utrolig respekt for både tradition, natur og terroir, skaber de enestående vine, som tryllebinder både anmeldere og vinentusiaster verden over.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.