2022 Rosé Bright

Tyskland
Rosévin - 75,00 cl. - 11,50% vol. - Varenummer: 506822
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 129,00

Lad dig ikke narre af den grønne farve på flasken. Heri gemmer der sig en velstruktureret, blød og harmonisk rosévin, der smager af sol og sommer.

Vinen er lavet på den lokale, blå druesort Sankt Laurent. Den opnår sin fine, lyserøde farve gennem et skånsomt pres af druerne, hvilket kun frigiver en lille mængde farvestof til mosten. Dette resulterer i en tørstslukkende smagsprofil, hvor skovens bær danser harmonisk rundt imellem hinanden. Du vil smage noter af jordbær, hindbær og brombær, der afsluttes med en let bitterhed, som minder om fornemmelsen fra skrællen på et æble. Det tilføjer en fantastisk kontrast til den ellers frugtagtige vin.

Når du tager en tår, vil vinen føles sprudlende og nærmest elektrisk i munden. Egenskaber, som virkelig gør underværker for en ordentligt afkølet vin! Så server den gerne ved 10-12 grader, eller bare direkte fra køleskabet. På denne måde vil du blive belønnet med en vidunderlig og forfriskende roséoplevelse!

Druerne høstes fra en biodynamisk vinmark, der ligger ved foden af Kloppberg. Jorden i denne mark er ekstremt rig på kalksten, hvilket bidrager til vinens friske og lette profil. Marken er også rig på både flora og fauna, som sammen skaber en symfoni af positiv indflydelse på druerne og hjælper med at forme den unikke vin, som du får i glasset.

Gustavshof

I hjertet af den berømte vinregion Rheinhessen, 30 kilometer syd for Mainz, i delstaten Rheinland-Pfalz ligger denne traditionsrige og familiedrevne vingård, hvor man gennem fire generationer har produceret en imponerende række kvalitetsvine på de i alt 18 hektar omgivende, kalkholdige vinmarker.