Rocca Dei Forti

Rocca dei Forti er italienske mestrer i at producerer mousserende vin. Igennem knap 70 års drift, har de skabt relationer til dygtige vinbønder på tværs af Italien. Derfor kan de producere klassiske vine som DOCG Moscato d’Asti og DOC Prosecco – men også mere kreative versioner, hvor mere alternative druesorter kommer i spil, som deres Verdiccio eller Ribolla Gialla.

Men uanset hvilken druesort der er i spil, så viser Rocca dei Fortis geniale håndværk sig altid i flaskens kvalitet. Her kan du altid regne med et højt niveau, velsmagende vin og en god pris, og det er intet under, at Rocca dei Forti har etableret sig som én af Italiens største producenter af mousserende vin.

pr. side
Vis som Grid Liste

10 varer

Faldende orden
pr. side
Vis som Grid Liste

10 varer

Faldende orden

Eksperter i mousserende vin siden 1954

Rocca dei Forti er grundlagt af den Italienske familie Togni, som siden 1954 har etableret sig som én af Italiens mest succesfulde vinproducenter, takket været en arbejdstilgang med veldefinerede mål og værdier. Deres mission kan i virkeligheden opsummeres ret enkelt:  Rocca dei Fortis knokler for at levere god og velsmagende vin til de italienske hjem, og til vinelskere verden over. De vil levere de flasker, som folket mødes om i livets små og store begivenheder.

Det kommer de i mål med, ved at sikre en innovativ drift, som sørger for at de altid har fingeren på pulsen. For hvis man skal holde sig relevant, i et marked som altid forandrer sig i forhold til trends og efterspørgsel, så må man selv være agil og omstillingsparat. Derfor befinder de sig altid i en tilstand af modernisering, hvor de holder øje med nye teknikker, som kan forbedre produktionen, og nye tendenser, som forbrugerne måtte efterspørge.

Pålidelige vine til livets gode stunder

Det er en kærneværdi for Rocca dei Forti, at du skal kunne regne med kvaliteten i deres vine. Derfor stiller de høje krav til de vinbønder, som de køber deres druer fra, så kun frugt af højeste kvalitet, når frem til deres produktion. Når de så med Charmat-metoden skaber deres mousserende vine, så sker det med stor nøjagtighed og uden nogle former for kompromiser.

Derfor kan man altid regne med kvaliteten i flaskerne fra Rocca dei Forti, og vi kan altid fornemme stoltheden over deres vine, når vi hører dem fortælle om, og skænke ud af, deres mange forskellige cuvéer.

Så vil du have Italiensk velvære hjem i din egen stue? Så er Rocca dei Forti det helt rigtige sted at henvende sig.