Napa Valley

Napa Valley er navnet på USA’s mest berømte og prestigefyldte vinregion, der ligger i det nordlige Californien omkring en times bilkørsel nord for San Francisco.


Side
pr. side
Vis som Grid Liste

Varer 1-24 af 29

Faldende orden
  1. Forward Kidd
    En vin der står flot i glasset med duftaromaer af blåbær og solmodne kirsebær, med et urtet element i baggrunden. Smagen er fyldig og kontrolleret af de modne tanniner. Noterne er igen masser af mørk frugt, lidt lakrids og kun et strejf fra fadlagringen. En fremragende vin til oksekød, gerne fra grillen. ,  , Forward Kidd er et blend af flere forskellige druer, som udtrykker det klassiske udtryk af Napa Valley. Vinen er kombineret af druer fra tre forskellige vinmarker, så allerede der begynder kombinationen. I den sidste ende er vinen sammensat af petit sirah, malbec, cabernet sauvignon merlot og syrah. Alle druer er udvalgt af vores vinmager i samarbejde med familierne, der har dyrket dem. Målet er en vin med bløde tanniner, som udtrykker området på bedste vis. Vinen lagrer i 22 måneder på franske fade, hvoraf 35 % er nye. 
    kr. 449,00
    Tilføj til ønske liste
Side
pr. side
Vis som Grid Liste

Varer 1-24 af 29

Faldende orden

Der har været produceret vin i området siden midten af 1800-tallet, men det er først siden 1960’erne, at Napa Valley har formået at etablere sit ry som hjemsted for både nogle af USA’s og verdens bedste vine.

Det skyldes både en række dygtige og visionære vinproducenter, og at området er begunstiget med et til vinproduktion nærmest perfekt egnet middelhavsklima med varme somre og kølige vintre samt en jordbund, som giver mulighed for dyrkningen af en bred vifte af druesorter.

Historisk set har Napa Valley primært opnået sit stærke internationale ry pga. de rødvine, som stadig udgør langt hovedparten af den samlede vinproduktion, men der laves også masser af fremragende hvidvin i området.

Af de i dag samlet set lidt over 18.000 hektar vinmarker er mere end halvdelen dedikeret Cabernet Sauvignon, og derudover spiller druer som Merlot, Pinot Noir, Syrah, Zinfandel, Chardonnay, Sauvignon Blanc og Riesling også meget vigtige roller.

Det afspejler sig i vores sortiment, hvor vi er stolte over at kunne tilbyde vine fra spændende navne som Orin Swift Cellars, Merry Vineyards, Starmont Winery og Darioush Winery.

Men der er også flere andre spændende muligheder for alle, som har lyst til at gå på opdagelse i USA’s uden sammenligning mest berømte og prestigefyldte vinregion.