2018 Merlot Napa Valley

Napa Valley Napa Valley
Merlot
Rødvin - 75,00 cl. - 14,00% vol. - Varenummer: 478118
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 525,00

Topniveau Merlot fra de bedste marker i Napa Valley. En ekspressiv duft af kakao, tranebær, solbær og orangeskal. Smagen er intens med de fineste modne bløde tanniner. Den silkebløde struktur gemmer på nuancer af moden frugt og stor intensitet i eftersmagen. Nyd denne til dit bedste stykke kød. 

En helt klassisk Merlot, som af mange regnes som et referencepunkt for denne druesort. 100% Merlot der høstes i hånden, fra marker i det sydlige Napa Valley. Primært kommer druerne fra Farella Park og Truchard vinmarken. Efter endt gæring lagres denne Merlot i 20 måneder på franske egetræsfade, her 40% nye. Vinen tappes uden filtrering, for at bevare mest mulig af sin smag. 

Merryvale Vineyards

Merryvale Vineyard er et familieejet og traditionsrigt vinhus beliggende i byen St. Helena i Napa Valley, der har specialiseret sig i produktionen af rige, velafstemte og meget karakterfulde rød- og hvidvine.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.