Lillian

Lilian er navnet på et særdeles spændende vinhus udviklet af den talentfulde Maggie Harrison, der har specialiseret sig i elegante, velafstemte og karakterfulde rødvine.


pr. side
Vis som Grid Liste

8 varer

Faldende orden
  1. Lillian Syrah

    Et episk eksempel på hvor elegant en Californisk power Syrah også kan være. Maggie Harrison laver denne syrah med masser af de klassiske syrah-karakterer: sorte bær, moden frugt og peber, men uden at de overskygger hendes stil, som er at vinen skal være frugtdreven, imødekommende og frem for alt let og elegant. Og det lykkes til fulde med Lillian Syrah. Nyd den til en stor rib-eye med hjemmelavet bearnaise.

    kr. 659,00
    Tilføj til ønske liste
pr. side
Vis som Grid Liste

8 varer

Faldende orden

”Målet med alle Lilian-vine – Roussanne, Syrah, Grenache og Cabernet Sauvignon – er at arbejde med disse ædle druer i et solbeskinnet miljø på en måde, der giver vinene et uformel løft, sammen med en særlig gennemsigtighed og finhed i detaljen.”

Sådan sammenfatter Maggie Harrison selv den overordnede ambition bag dette projekt, som hun startede i 2004 efter at have arbejdet som ”assistant winemaker” hos et af Californiens berømteste vinhuse, Sine Qua Non.

Her lærte hun, at for at lave stor vin gælder det om at have god frugt. Derfor køber hun de føromtalte druer fra tre forskellige vinmarker i Santa Barbara-området med gamle vinstokke, der giver den rette koncentration.

Det resulterer i en række udsøgte og meget spændende vine, der på fornemste vis udtrykker blandingen af sted og vinmagerens grundlæggende personlighed og filosofi.

Bemærk i øvrigt, at Maggie Harrison også træder sine folder hos Antica Terra i Oregon, som har specialiseret sig i lækre og indsmigrende vine i den klassiske amerikanske tradition lavet overvejende på Pinot Noir, Chardonnay og Syrah.