2018 Eliza's Red Wine

Napa Valley Napa Valley
Rødvin - 75,00 cl. - 14,50% vol. - Varenummer: 586918
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 2.499,00

Eliza Yount var en af de mest velkendte vinpionerer, som var med til at etablere Napa Valley som det ikoniske vinområde det er i dag. Hun ejede et lille hjørne af To Kalon vinmarken, og det er på dette hjørne at To Kalon Vinyard, har deres Cabernet Franc stokke stående til denne cuvée. Derfor skulle vinen naturligvis opkaldes efter Napa-legenden Eliza.

Vinen er lavet på et blend af Cabernet Franc og Cabernet Sauvignon, og på ganske velopdragen hvis, giver de to druesorter hinanden plads, så begge sorter får lov at efterlade deres aftryk i vinen. Cabernet Franc giver elegance, og et blomstret og krydret udtryk. Cabernet Sauvignon giver tyngde, struktur og masser af moden, mørk frugt. Og de to i kombination, det er himmelsk.

Det er Napa Valley rødvin når det er bedst.

James Suckling 95 points

"A new red from half cabernet franc and half cabernet sauvignon, with crushed berries, flowers and hints of lead pencil, stones and coffee beans. Full-bodied with layers of soft, creamy tannins and a long, flavorful finish. Juicy and savory."

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.