2019 Mercury Head Cabernet Sauvignon

Napa Valley Napa Valley
Rødvin - 75,00 cl. - 16,00% vol. - Varenummer: 481819
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 1.249,00

Dave Phinneys absolutte topvin, der er fremstillet af druer fra topmarker i Napa. Monumental koncentration og kompleksitet. ”Etiketten” forestiller en mercury dime, en ti-cent fra 1940’erne, som (ligesom vinen) er et eftertragtet samlerobjekt.

Vinen åbner med det vi bedst kan beskrive som en fuldstændig vild duft med utallige lag af sort, dyb frugt samt et mineralsk og knitrende element, som giver modspil til den frodige frugt. Man kan nærmest ikke undgå at få en øjeblikkelig lyst til at hælde denne over tungen, så også smagsløgene kan få lov at gå på opdagelse i denne topvins aromaunivers.

Mercury Head er fyldig i stilen med en super flot og koncentreret frugtsyre, her er brombær, blommer og friskkværnet peber i alle hjørner af mundhulen. Tanniner og fad står pænt i baggrunden og bukker for den fede modne frugt. En stor vin, der passer til dine bedste gæster, som ved hvornår der er noget alvorligt på spil i glasset.

Glem traditionerne, glem hvad du ellers hører. Her søger David Phinney grænserne og henter druerne fra 3 af de bedste marker i nabolaget. Der hentes det bedste frugt ind fra flere forskellige parceller, hovedsageligt i Atlas Peak distriktet. Hver parcel vinificeres for sig og først til sidst udvælges de bedste fade til denne Mercury Head Cabernet Sauvignon. Vinen er lagret i 18 måneder på 50 % nye franske egetræsfade.

Robert Parker 95 points

" Full-bodied and silky, it's big, rich and concentrated, without being heavy, while finishing long and mouthwatering, with softly dusty tannins and a hint of warmth."

Wine Spectator 93 points

"Ripe, juicy and solidly built, with plum compote and blackberry paste flavors laced with licorice root, tar and sassafras notes. There's a pretty flash of violet through the finish, as the fruit pumps through."

Orin Swift Cellars

Dave Swift Phinney er navnet bagved vineriet Orin Swift. Manden med ideerne og de kreative evner.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.