2014 Forward Kidd

Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 449,00

En vin der står flot i glasset med duftaromaer af blåbær og solmodne kirsebær, med et urtet element i baggrunden. Smagen er fyldig og kontrolleret af de modne tanniner. Noterne er igen masser af mørk frugt, lidt lakrids og kun et strejf fra fadlagringen. En fremragende vin til oksekød, gerne fra grillen.

Forward Kidd er et blend af flere forskellige druer, som udtrykker det klassiske udtryk af Napa Valley. Vinen er kombineret af druer fra tre forskellige vinmarker, så allerede der begynder kombinationen. I den sidste ende er vinen sammensat af Petit sirah, Malbec, Cabernet Sauvignon, Merlot og syrah. Alle druer er udvalgt af vores vinmager i samarbejde med familierne, der har dyrket dem. Målet er en vin med bløde tanniner, som udtrykker området på bedste vis. Vinen lagrer i 22 måneder på franske fade, hvoraf 35 % er nye. 

Merryvale Vineyards

Merryvale Vineyard er et familieejet og traditionsrigt vinhus beliggende i byen St. Helena i Napa Valley, der har specialiseret sig i produktionen af rige, velafstemte og meget karakterfulde rød- og hvidvine.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.