Merryvale Vineyards

Merryvale Vineyard er et familieejet og traditionsrigt vinhus beliggende i byen St. Helena i Napa Valley, der har specialiseret sig i produktionen af rige, velafstemte og meget karakterfulde rød- og hvidvine.


pr. side
Vis som Grid Liste

6 varer

Faldende orden
  1. Forward Kidd
    En vin der står flot i glasset med duftaromaer af blåbær og solmodne kirsebær, med et urtet element i baggrunden. Smagen er fyldig og kontrolleret af de modne tanniner. Noterne er igen masser af mørk frugt, lidt lakrids og kun et strejf fra fadlagringen. En fremragende vin til oksekød, gerne fra grillen. ,  , Forward Kidd er et blend af flere forskellige druer, som udtrykker det klassiske udtryk af Napa Valley. Vinen er kombineret af druer fra tre forskellige vinmarker, så allerede der begynder kombinationen. I den sidste ende er vinen sammensat af petit sirah, malbec, cabernet sauvignon merlot og syrah. Alle druer er udvalgt af vores vinmager i samarbejde med familierne, der har dyrket dem. Målet er en vin med bløde tanniner, som udtrykker området på bedste vis. Vinen lagrer i 22 måneder på franske fade, hvoraf 35 % er nye. 
    kr. 449,00
    Tilføj til ønske liste
pr. side
Vis som Grid Liste

6 varer

Faldende orden

Historien om Merryvale Vineyard starter i 1933, hvor det grundlægges af Jack Riorda under navnet Sunnyhill Winery som et af de første vinhuse i Napa Valley efter forbudstiden.

Kort tid efter ændres navet til Sunny St. Helena Winery, og fire år senere bliver Cesare Mondavi, senere berømt ejer af det ikoniske Charles Krug Winery og far til de to fremtrædende vin-personligheder Robert og Charles Mondavi, partner i vineriet.

Herefter spoler vi tiden frem til 1983, hvor den første bordvin med navnet Merryvale på etiketten udsendes.

Næste vigtige kapitel skrives, da Sunny St. Helena Winery i 1991 skifter navn til Merryvale Vineyards.

Siden 1996 har vinhuset været ejet udelukkende af Jack Schlatter og hans familie, som har bestræbt sig på at både forblive tro mod traditionen og samtidig gennemføre en ambitiøs plan for fremtiden.

Derfor er Merryvale Vineyards i dag et af Napa Valleys mest kendte vinhuse, der laver Bordeaux-inspirerede, men samtidig også meget Napa Valley-typiske rød- og hvidvine på et væld af forskellige druer, hvor selvfølgelig især Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot og Malbek står stærkt – foruden Chardonnay, Pinot Noir og Sauvignon Blanc.

Det har givet en række fremragende resultater, hvor vi heldigvis er i stand til at tilbyde flere af de absolut mest i spændende og velsmagende i vores store og alsidige sortiment!