Hall Wines

Hall Wine er et af Californiens førende vinhuse beliggende i St. Helena i det naturskønne Napa Valley, der har specialiseret sig i klassisk Bordeaux-inspirerede vine.


Vi kunne ikke finde nogle varer, der matchede dine kriterier.

Kathryn Hall voksede oprindeligt op i en vindyrkende familie, men hun nåede også en succesfuld advokatkarriere og en tid som udsendt ambassadør for USA i Østrig, før hun i 2003 sammen med sin mand Craig valgte at købe det historiske St. Helena Bergfeld Winery i Napa Valley.

Siden dengang er det lykkedes det ambitiøse ægtepar at udvikle Hall Wines til et af Californiens førende vinhuse, der gang på gang har været i stand til at henrykke førende anmeldere – ikke mindst legendariske Robert Parker som i alt fire gange har kvitteret med topkarakteren 100 point. I det hele taget har mere end 250 Hall Wines-vine gennem tiden modtaget over 90 point. 

Vinene er klassiske og Bordeaux-inspirerede vine lavet på Cabernet Sauvignon, Merlot og Sauvignon Blanc, som stammer fra vinmarker på et samlet areal omkring 200 hektar, hvoraf ca. halvdelen er selv-ejede, og fem ud af ni er økologisk dyrkede.

Når druerne er blevet håndplukket, havner de i kælderen, hvor de – efter at have gennemgået forskellige former for fermentering – lagres i usædvanlig lang tid, inden de er klar til at havne i glasset hos vinelskere over hele verden.

Hall Wine er med andre ord ganske enkelt smagen af både californisk terroir og klassisk kvalitet, der på fornemste vis kombinerer tradition og fornyelse.