2019 Diamond Collection Pinot Noir 4x25cl dåser

Californien Napa Valley Napa Valley
Rødvin - 100,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 810319
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 229,00

Oplev en af Coppolas mest efterspurgte vine, Diamond Collection Pinot Noir, i en brugervenlig version, der passer perfekt ned i køletasken, når turen går ud i det blå.

Pinot Noir er en skrøbelig drue der på denne mark modner perfekt og give en flot åben stil i vinen. Duften er drevet af stor moden frugtkarakter. Smagen er mediumfyldig og noterne udvikler sig fra fine røde frugter til dyb mørk frugt. Har du smurt sandwiches med kalkun, eller en klassisk BLT, så vil det her være en fantastisk ledsager til dem, eller andre madkurv-klassikkere.

Coppola høster deres Pinot Noir til Diamond Collection fra en vinmark øst for Santa Lucia Highlands. Her giver den kølige brise fra havet kølighed og dermed en længere vækstsæson, som er nødvendigt for at få koncentration i Pinot Noir-druen. Vinen lagrer i kortere tid på franske egetræsfade, inden aftapning.

Francis Ford Coppola Winery

Francis Ford Coppola er bedst kendt som den legendariske instruktør bag film som ”The Godfather”-trilogien, ”Apocalypse Now” og ”Bram Stokers: Dracula”, men han har også etableret sig som en ekstremt succesfuld og respekteret vinmager med sin helt egen Tivoli-inspirerede oplevelsespark i Californien, som åbnede i 2010.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.