Champagne

Champagne distriktet laver verdens bedste mousserende vine.

Regionen er beliggende i det nordlige Frankrig, hvor det kølige klima kombineret med en unik kalkholdig jordbund skaber et unikt terroir til dyrkning af druer til mousserende vin.

Side
pr. side
Vis som Grid Liste

Varer 1-24 af 43

Faldende orden
 1. Brut Millesime Blanc de Blancs Grand Cru MG

  Ekspressiv og kompleks Blanc de Blancs.Vinen står flot gylden i glasset med små fine bobler. Duften byder på citrus, abrikosog grønne æbler, som understøttes af ristede nødder, gær og brioche. Smagen er intens og meget fokuseret, hvor frisk frugt, hvide blomster, smør og ristet brioche, smelter sammen i en flot balance.
   
  Denne rene chardonnay er det optimale udtryk af druen fra vinmageren hos De Saint Gall. Høstet udelukkende fra landsbyermed Grand Cru status i underområdet Cote de Blancs i Champagne. Her er jordbunden optimal kalkholdig til at skabe den perfekte balance i chardonnay druerne. Vinen har ligget i de dybe kældre hos De Saint Gall i 5 år inden degorgering, hvilket er med til at sikre en god balance mellem frisk frugt oggod dybde fra den autolytiske udvikling i flasken.

  kr. 1.289,00
  Tilføj til ønske liste
 2. Champagne Brut Millesime La Préférence

  Knivskarp og fokuseret årgangschampagne med stor smagsintensitet og fine små bobler. Der er noter af brioche, hø, citrus og friske æbler, som samlet set giver god friskhed. I munden opleves vinen ganske blød,hvor de små bobler smyger sig rundt i mundhulen med flot balance mellem fylde og finesse. Masser af frisk frugt, komplementeret af klassiske noter af toast og brioche, fra den lange tid på bærmen. Et højt niveau, hvor smagsintensiteten gør at vinen vil passe flot til fine fiskeretter eller sprøde snacks.

  kr. 329,00
  Tilføj til ønske liste
 3. Champagne Cuvées Influences 4 fl.

  Med denne nye serie fra De Saint Gall, ønsker man at vise stilen fra det unikke terroir, man har i Champagne. Man har med 2000 vindyrkere adgang til store mængder af druer fra de bedste 1er Cru og Grand Cru landsbyer. Kældermester Cedric Jacopin mål er, at vise den stil som de enkelte byer kan tilbyde. Alle fire vine er degorgeret med lav sødme for, at fremstå så rene og elegante i udtrykket som muligt. Dosage ligger under 6 gram per liter.

  kr. 1.595,00
  Tilføj til ønske liste
 4. Champagne Extra Brut CV | 18 | 30 Blanc de Blancs
  Vinen er gylden i farven med herlige åbne noter af moden citrusfrugt og friske æbler. En Champagne med stor fylde og intensitet, men med chardonnay druens klassiske præcision. Moussen er super fin og cremet med små fine bobler. Den rene frugt holder ved, med ekstra noter af lyst brød. En vin der kan drikkes når som helst på dagen, gerne til skaldyr eller modne oste. En Champagne som er en kombination af viden fra hhv. Champagne og Bourgogne. Vinen fremstilles 100 % af chardonnay druer som er høstet fra 1er cru landsbyen Grauves, hvor jordbunden er meget kalkholdig og giver vine med stor finesse. En del af vinen gæres på brugte fade fra Leflaive i Bourgogne, inden vinen blandes og lægger på tanke i et år inden den kommer på flaske. Vinen ligger 42 måneder inden degorgering med 4,5 gram sukker per liter. Dette giver en vin med små fine bobler og en god kombination af frisk frugt og brødnoter., , 93 point Wine Enthusiast "This brilliant wine is the result of a partnership between Erick de Sousa in the Côte des Blancs and Burgundian Chardonnay specialist Olivier Leflaive. It shines with crisp white fruit and citrus flavor, textured with minerality. Bottle age has let a touch of toastiness creep in, making it very ready to drink."
  kr. 475,00
  Tilføj til ønske liste
Side
pr. side
Vis som Grid Liste

Varer 1-24 af 43

Faldende orden

De herskende druer i regionen er Chardonnay, Pinot Noir og Pinot Meunier. Der fremstilles Champagne med mange forskellige sødmegrader, mest udbredt er dog den tørre udgave Brut.

Der bliver aldrig rigtig fest, hvis man ikke starter med Champagne.