Champagne

Champagne distriktet laver verdens bedste mousserende vine.

Regionen er beliggende i det nordlige Frankrig, hvor det kølige klima kombineret med en unik kalkholdig jordbund skaber et unikt terroir til dyrkning af druer til mousserende vin.

Side
pr. side
Vis som Grid Liste

Varer 1-24 af 48

Faldende orden
 1. Grande Reserve ½ fl.

  Top cuvée fra det ældste hus i Champagne. Grande Reserve har en ekspressiv duft med røde hindbær, citrus og grønne æbler i skøn harmoni. I munden er der en fin mousse med mineralske toner. Smagsnuancerne byder ind med tørrede frugter, samt en god friskhed. En yderst kompleks Champagne, der vil være flot alene, men også med stor fornøjelse kan serveres sammen med let krydrede retter, eller skaldyr.

  kr. 315,00
  Tilføj til ønske liste
 2. Le Selection

  Elegant, forfriskende og frugtfyldt Champagne. Smuk citronfarvet kantmed fine små bobler, der stiger op adglasset. En indsmigrende duft rammer øjeblikkeligt næsen med noter af hvide blomster, gule æbler, pære, citrus og brioche. I munden opleves vinen sprød og raffineret med en helt præcis frugtsyre og kalket mineralitet. Smagen er meget fokuseretmed både gule og grønne kernefrugter, som understøttes af friske liljer, nybagt brød og knuste flintesten. Finesse og renhed er nøgleordene her - De Saint Gall's absolutte kendetegn.

  kr. 329,00
  Tilføj til ønske liste
 3. Champagne Brut Millesime La Préférence

  Knivskarp og fokuseret årgangschampagne med stor smagsintensitet og fine små bobler. Der er noter af brioche, hø, citrus og friske æbler, som samlet set giver god friskhed. I munden opleves vinen ganske blød,hvor de små bobler smyger sig rundt i mundhulen med flot balance mellem fylde og finesse. Masser af frisk frugt, komplementeret af klassiske noter af toast og brioche, fra den lange tid på bærmen. Et højt niveau, hvor smagsintensiteten gør at vinen vil passe flot til fine fiskeretter eller sprøde snacks.

  kr. 339,00
  Tilføj til ønske liste
 4. Demi-sec Millesime La Préférence
  Friskhed og blød indsmigrende frugt, der vælter op ad glasset. Her er noter af tropiske frugter, ristede mandler og blomster. Smagen er i balance, hvor frisk frugtsyre følges med den modne frugtkarakter i vinen. Igen er der noter af blomster og tropiske frugter. En god renhed og intensitet afslutter på flotteste vis. Nyd denne til lette kager, frisk frugt eller modne oste., , -----, , En velbalanceret Champagne hvor frugt, sødme og syre går op i en højere enhed. Med en deosage i den sidste ende på 35 gram sukker per liter, så kræver det stor kompleksitet i frugten for at opnå balancen. Det får Baron Albert ved at bruge 70 % Chardonnay, hvoraf 35 % er vinificeret i egetræsfade, 20 % Pinot Noir og 10 % Pinot Meunier. Alle druer er høstet i samme årgang og kombineret inden vinen er lagt til lagring på den klassiske flaske i mere end 7 år i husets gamle kældre.
  kr. 339,00
  Tilføj til ønske liste
 5. Champagne | CV | 18 | 30 | Blanc de Blancs Extra Brut
  JS 93
  Vinen er gylden i farven med herlige åbne noter af moden citrusfrugt og friske æbler. En Champagne med stor fylde og intensitet, men med chardonnay druens klassiske præcision. Moussen er super fin og cremet med små fine bobler. Den rene frugt holder ved, med ekstra noter af lyst brød. En vin der kan drikkes når som helst på dagen, gerne til skaldyr eller modne oste. En Champagne som er en kombination af viden fra hhv. Champagne og Bourgogne. Vinen fremstilles 100 % af chardonnay druer som er høstet fra 1er cru landsbyen Grauves, hvor jordbunden er meget kalkholdig og giver vine med stor finesse. En del af vinen gæres på brugte fade fra Leflaive i Bourgogne, inden vinen blandes og lægger på tanke i et år inden den kommer på flaske. Vinen ligger 42 måneder inden degorgering med 4,5 gram sukker per liter. Dette giver en vin med små fine bobler og en god kombination af frisk frugt og brødnoter., , 93 point Wine Enthusiast "This brilliant wine is the result of a partnership between Erick de Sousa in the Côte des Blancs and Burgundian Chardonnay specialist Olivier Leflaive. It shines with crisp white fruit and citrus flavor, textured with minerality. Bottle age has let a touch of toastiness creep in, making it very ready to drink."
  Special pris kr. 399,00 Normalpris kr. 499,00
  Tilføj til ønske liste
Side
pr. side
Vis som Grid Liste

Varer 1-24 af 48

Faldende orden

De herskende druer i regionen er Chardonnay, Pinot Noir og Pinot Meunier. Der fremstilles Champagne med mange forskellige sødmegrader, mest udbredt er dog den tørre udgave Brut.

Der bliver aldrig rigtig fest, hvis man ikke starter med Champagne.