2007 Celebris Rosé Extra Brut Giftbox

Champagne , Champagne
Champagne - 75,00 cl. - 12,00% vol. - Varenummer: 801207
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 1.549,00

Celebris er topvinene fra det ældste vinhus i Champagne; Gosset. Denne rosé står smuk laksefarvet i glasset med fine elegante bobler. Duften byder på hindbær, jordbær og vanille. Meget frisk stil i munden med citrusnoter og små røde bær i baggrunden. En utrolig elegant vin med stor kompleksitet, der egner sig fint til fiskeretter.

Denne rosé er fremstillet af druer fra de bedste parceller, i 10 forskellige landsbyer. Vinen er sammensat af 59 % Chardonnay og 41 % Pinot Noir. For at få den flotte farve er der tilsat 7 % rødvin, hvilket kun er tilladt i Champagne distriktet for at fremstille rosévin. Vinen har ikke gennemgået malolaktisk gæring, for at bevare mest mulig friskhed. Gossets mål med deres rosévine er at fremstille vine med stor friskhed og små fine røde bær.

Champagne Gosset

Gosset er Champagnes ældste vinhus, grundlagt for mere end 4 århundrede siden i landsbyen Aÿ. En producent der emmer af historie, og samtidigt befinder sig blandt regionens absolutte elite.

På samme tid er Gosset én af de mindste ”Les Grandes Marques” i Champagne og adskiller sig markant fra sine større konkurrenter. Producenten ejer blot 1 hektar land, men samarbejder med mere end 200 druedyrkere i omtrent 70 forskellige byer. Som udgangspunkt er alle vine sammensat af 80-90% frugt fra Premier Cru’s og Grand Cru’s, hovedsageligt i Vallé de la Marne og Côte des Blancs.

Elegance, rigdom og struktur - et historisk top-hus der aldrig har været bedre!

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.