Champagne Brut Nature La Symbolique

Champagne Côte des Blancs
Champagne - 75,00 cl. - 14,00% vol. - Varenummer: 605001
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 425,00

Champagne på 100% Pinot Meunier.

En mild og cremet Champagne, som i næsen åbner med en duft som bedst beskrives som sprød skorpe på et nybagt surdejsbrød. Nedenunder gemmer der sig kvæde, æbler, citronskal og en hengemt smørret fornemmelse. Det er en fremragende flaske at skyde proppen af på, når en særlig lejlighed byder sig. Vinen stiller sig det perfekte sted imellem det friske og det fyldige, så du både kan servere den for sig selv, eller til dine snacks, næste gang du får gæster.

Pinot Meunier altid været en helt særlig drue for Champagne Baron Albert. Den trives utroligt godt i deres marker, og dens tilstedeværelse i deres Champagner, har været det, som gav deres vine et helt særegent udtryk.

Vinen er sammensat af Pinot Meunier-druer fra to markparceller kaldet Les Bois Marie og Les Varennes. Her trives Pinot Meunier så godt, og opnår så vidunderlige smagsaromaer, at man var nødt til at lave det til sin helt egen Champagne.

For Baron Albert er denne Champagne en ode til deres hus og deres historie, og derfor den mest personlige vin de har i hele deres sortiment.

Smag selv, og kom helt ind på livet af denne skønne producent.

Champagne Baron Albert

Champagne Baron Albert er et familiedrevet vinhus beliggende i Charly-sur-Marne, der har specialiseret sig i klassisk og elegant Champagne.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.