Blanc de Blancs Futs La Pimpante

Champagne Côte des Blancs
Champagne - 75,00 cl. - 12,00% vol. - Varenummer: 605800
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 385,00

Herlig kompleks Champagne som med sin dybde virkelig er velegnet til at servere til mad. Gylden i glasset med noter af tørret tropisk frugt, appelsin og abrikos, samt en anelse friske fadnoter. Den lange fadlagring har også udviklet gærnoter fra den autolytiske proces. I munden opleves vinen meget elegant med små fine bobler og god friskhed bagved den umiddelbare komplekse frugtstruktur.

De bedste Chardonnay druer er grundstenene i denne unikke Champagne fra Baron Albert. Druerne er høstet fra familiens egne marker i 3 landsbyer i Marne dalen. Efter høsten er mosten vinificeret på egetræsfade, hvilket bidrager til yderligere kompleksitet i form af ristede noter. Vinen er sidenhen kombineret af 3 gamle årgange fra kælderen der er blandet til grundvinen, som sidenhen er lagt i kælderen for at gennemgå den klassiske andengæring på flasken. Her ligger vinen i 9 - 11 år inden degorgering. En kompleks Champagne som går godt til intense madretter eller modne oste.

93 Point | MAD & MONOPOLET

"Et godt bud på at flot Champagne ikke behøver koste en formue. Denne Blanc de Blanc på 100% Chardonnay kommer fra Baron Albert, som laver fremragende vin. I næsen har den duft af citron, mango, ananas, appelsinskal og et hint af friskbagt brød. I munden er den fyldt med et perfekt mix mellem syre, friskhed og en flot frugtfylde, som giver en flot Champagne, som egner sig perfekt til en aperitif eller til østers."

93 Point | Wine Enthusiast

"From a selection of Chardonnay, this rich, mature wine has hints of the wood aging, filling out the fruit and giving delicious texture and ripeness."

91 point | DinVinGuide

"GODT KØB - Citrusfrugt og ristet brød dominerer i næsen. Kvæde, æblekompot og de autolytiske noter tilføjer kompleksitet og dybde i smagen. Elegant mousse og god, frisk syre. Delikat og mineralsk længde."


Champagne Baron Albert

Champagne Baron Albert er et familiedrevet vinhus beliggende i Charly-sur-Marne, der har specialiseret sig i klassisk og elegant Champagne.