2017 Champagne Brut Millesime La Préférence

Frankrig Champagne Côte des Blancs
Champagne - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 604917
Udsolgt
kr. 339,00

Knivskarp og fokuseret årgangschampagne med stor smagsintensitet og fine små bobler. Der er noter af brioche, hø, citrus og friske æbler, som samlet set giver god friskhed. I munden opleves vinen ganske blød,hvor de små bobler smyger sig rundt i mundhulen med flot balance mellem fylde og finesse. Masser af frisk frugt, komplementeret af klassiske noter af toast og brioche, fra den lange tid på bærmen. Et højt niveau, hvor smagsintensiteten gør at vinen vil passe flot til fine fiskeretter eller sprøde snacks.

En fremragende Champagne som kommer fra en enkelt årgang. En kompleks vin, hvor der arbejdes med de tre store druer i området: 70% Chardonnay (35% vinificeret i egetræsfade), 20% Pinot Noir, 10% Pinot Meunier. Et klassisk mix der giver en Champagne med stor smagsintensitet. Vinen lagres i 7 år i kælderen og er drikkeklar når den kommer på markedet. Kan man lide at gemme Champagne, så har denne potentiale til at udvikle sig positivt i op til 20 år fra høståret.

Champagne Baron Albert

Champagne Baron Albert er et familiedrevet vinhus beliggende i Charly-sur-Marne, der har specialiseret sig i klassisk og elegant Champagne.