Champagne Brut Rosé l'Enchanteresse MG

Champagne Côte des Blancs
Champagne - 150,00 cl. - 12,00% vol. - Varenummer: 606000
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 749,00

Herlig frugtdreven og saftig rosé Champagne. Her er noter af små hindbær, lidt friske jordbær og krydderurter. I munden er der små fine bobler og god mundfylde. Man fornemmer fadlagringen med lidt modenhed og sødme sammen med den modne lækre frugt. Igen noter af røde bær og elegant eftersmag med stor friskhed.

Rosé de Saignée henviser til fremstillingsmetoden. I dette tilfælde lader man de blå druer ligge med skaller og most sammen i kortere tid for at udbløde farven fra skallerne. Druerne der bruges til denne vin hos de tre Baron søstre er lige dele Pinot Noir og Pinot Meunier, som er høstet fra familiens marker i Marne dalen. Efterfølgende er vinen lagret på Bourgogne træafade i 6 måneder inden aftapning på flaske. Her ligger vinen så i 5-7 år i kælderen inden degorgering.

Champagne Baron Albert

Champagne Baron Albert er et familiedrevet vinhus beliggende i Charly-sur-Marne, der har specialiseret sig i klassisk og elegant Champagne.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.