Spiritus

Gin, Cognac, Calvados, Grappa, Armagnac, brændevin – eller noget helt andet. Uanset hvad du søger, har vi hos Otto Suenson så stort og spændende et udvalg i spiritus, at det nok skal tilfredsstille selv den mest kræsne og forvænte livsnyder. Samtidig står vores eksperter altid klar til at hjælpe dig, hvis du søger inspiration eller gode råd, uanset om det drejer sig om gaveidéer - eller bare noget lækkert at fylde hjemmebaren op med.

Køb din yndlingsspiritus online i dag hos Otto Suenson.

Side
pr. side
Vis som Grid Liste

Varer 1-24 af 26

Faldende orden
 1. Agnesi Brandy
  En meget intens og fyldig brandy med noter af karamel, honning og frisk citron. Smagen er velbalanceret og afrundet af de fem år på træfade inden aftapning., , -----, Maria Gaetana Agnesi var matematiker, teolog og filosof fra det 18. århundrede. Hun var den første kvindelige professor på et universitet, så hun har i den grad fortjent at få opkaldt en ædel brandy efter sig. Hun fik en kurve opkaldt efter sig der hedder Agnesis Heks. Kurven bruges til mange ting, men også til at udregne styrken ved destillation. Agnesi 1799 er en fem år gammel brandy der er fremstillet på druer, samt forskåret med kildevand fra Coppolas kilde i Napa Valley.,  
  kr. 799,00
  Tilføj til ønske liste
 2. Creme de Cassis 50 cl
  Modne solbær macereres i vinsprit i flere uger for at få den optimale frugtkoncentration hvorefter vand og sukker tilsættes før filtrering. Ingen tilsætningsstoffer eller kunstig farve er tilføjet. Dufter af solbærmarmelade of solbærbusk. Dette er en utroligt intens solbærlikør med god frugtfylde og mørk bærsmag. Crème de Cassis er den klassiske ingrediens til din Kir eller Kir Royale, men også blandes med tør frugtig rødvin (Communard) og bruges i spændende drinksopskrifter med for eksempel gin. Opbevares i køleskabet efter åbning.
  kr. 135,00
  Tilføj til ønske liste
 3. Creme de Mure 50 cl
  Modne brombær macereres i vinsprit i en måned for at få den optimale frugtkoncentration hvorefter vand of sukker tilsættes før filtrering. Ingen tilsætningsstoffer eller kunstig farve er tilføjet. Duften er sødmefuld med massere af brombærmarmelade. Smagen er sødmefuld men bevarer også syre og friskhed, hvilket giver likøren et mere alsidighed. Crème de Mûre fra G. Miclo har mange brugsmuligheder i baren. Foruden at være et mørkere alternativ til Crème de Casis i Kir, så fungerer Crème de Mûre perfekt i mange drinks og cocktails, fx Bramble. Opbevares i køleskabet efter åbning., , , Opskrift på Bramble:, Ingredienser: 4 cl Gin 1 cl Sukkersirup 1,5 cl frisk citronsaft 2 cl Crème de Mûre Fremgangsmåde: 1) Byg drinken over is (gerne knust is) 2) Rør ingredienserne sammen undtagen Crème de Mûre. Held Crème de Mûre forsigtigt over drinken, så det lægger sig over drinken, så man selv kan røre likøren i med sit sugerør. Pynt med friske brombær.
  kr. 135,00
  Tilføj til ønske liste
 4. Creme de Peche De Vignes 50 cl
  Likør lavet på vilde ferskner fra Alsace. Ferskenerne modnes meget tidligt på sommeren og plukkes før de helt røde, så man bevarer friskheden i likøren. Den laves ved at man macerere ferskenerne i vinsprit i op til et år før man tilsætter vand og sukker og filtrere. Ingen tilsætningsstoffer eller kunstig farve er tilføjet. Floral duft af friske ferskener og hvide blomster. Konsistensen minder om sirup, men smagen er frisk og frugtintens med behagelig sødme og diskret bitterhed fra ferskenkernerne. Opbevares i køleskabet efter åbning. Crème de Pêche er ideel som aperitif med mousserende vin (1/5-forhold Crème de Pêche de Vignes og tør mousserende vin), eller som en smagsforstærker til drinken Bellini, hvor ferskenpure også indgår sammen med den mousserende vin og Crème de Pêche. Gilbert Miclo selv bruger likøren til give kompotter og chutney ekstra liv og smag, så de kan bruges til fois gras og patéer.
  kr. 135,00
  Tilføj til ønske liste
 5. Poire Williams Grande Reserve

  Poire Williams er G. Miclos flagskibsbrændevin, derfor viser den hvad destilleriet kan bedst Klar ren avec der hænger med tykke gardiner i glasset. Intens rund duft af modne pærer og frisk pæreskræl. Tæt sødmefuld og parfumeret smag af modne pærer med en lang varmende eftersmag der bærer præg af de store mængder frugt der brugt til destillatet. Et pragteksempel på hvad en frugtbrændevin skal dufte og smage af.

  kr. 369,00
  Tilføj til ønske liste
Side
pr. side
Vis som Grid Liste

Varer 1-24 af 26

Faldende orden

Gin

I dag er gin mere populær end nogensinde før. Takket være en genopblussen af interessen for klassiske cocktails genopdager både bartendere og hjemmedrikkere ginens unikke smag. Og hvilken bedre måde at nyde gin på end i en forfriskende cocktail på en varm dag? Gins botaniske smag er det perfekte kompliment til citrus og urter, hvilket gør den til en ideel ingrediens til sommerdrinks. Uanset om du nyder en G&T på din yndlings bar eller laver en masse gin og tonic’s til en fest, er der ingen tvivl om, at gin er den perfekte spiritus til en varm dag. Skål!

Cognac

Cognac er en populær spiritus. I dag fremstilles cognac over hele verden, og den varierer i stil fra tør til sød. Cognac af god kvalitet skal være blød og have en kompleks smag med noter af frugt, krydderier og træ. Når du vælger en cognac, er det vigtigt at overveje, hvilken stil du foretrækker. Hos os finder du både tør cognac og sødere cognac. Søger du en sød skal du vælge en, der har lagret i fire år eller mere. Cognac kan også være blended, hvilket betyder, at de er lavet af en blanding af forskellige. Blandede cognacs har en tendens til at være blødere og mere komplekse. Uanset hvad du foretrækker, er der helt sikkert en cognac, der passer til din smag.

Grappa

Grappa er en type italiensk brandy, der fremstilles af skaller, kerner og stilke fra druer, der er blevet presset til vin. Den har et højt alkoholindhold og en stærk, frugtagtig smag. Grappa serveres typisk som en drink efter middagen, og den kan nydes alene eller med en mixer. Vores udvalg af grappa omfatter mærker, der helt sikkert vil tilfredsstille selv den mest kræsne person. Uanset om du er på udkig efter en blød smag eller en mere robust og aromatisk spiritus, har vi den perfekte flaske grappa til dig.

Calvados

Calvados er en type spiritus, der stammer fra Normandiet i Frankrig. Det er en mindre populær spiritus end Gin og Cognac, men er bestemt en oplevelse værd. Den fremstilles ved destillation af cider eller æblevin og har typisk et alkoholindhold på 40 % eller derover. Den spiritus, der fremkommer, lagres derefter på egetræsfade i mindst to år. Calvados har en blød smag med et strejf af æble, pære og vanilje. Den nydes ofte som en drink efter middagen, men kan også bruges i cocktails eller blandes med anden spiritus. Hvis du er på udkig efter noget nyt at prøve, tilbyder vores webshop et stort udvalg af calvados fra forskellige producenter. Uanset om du er spirituskender eller blot er på opdagelse i nye drikkevarer, er calvados bestemt en oplevelse værd. Skål!

Hvorfor skal du købe din spiritus online hos Otto Suenson?

Otto Suenson er én af førende online forhandler af kvalitets spiritus i Danmark. Vi tilbyder et bredt udvalg af spiritus fra hele verden. Vores priser er konkurrencedygtige. Vi tilbyder derudover et team af eksperter, som kan hjælpe dig med at vælge den rette spiritus til dine behov. Uanset om du er på udkig efter en gave til en af dine kære eller blot ønsker at fylde din hjemmebar op, er Otto Suenson det perfekte sted at handle spiritus online.