Mulberry Rose Aquavit

Diverse esss
Spiritus - 50,00 cl. - 41,00% vol. - Varenummer: 10102
Tilføj til ønske liste
Der er kun 4 tilbage på lager!
kr. 299,00
Dild, citron, lindeblomst, morgenfrue, morbær, rosenblade & hindbær. En floral og frugtig nyskabelse fra Copehagen Distillery. Inspireret af de danske sommerhaver med fuld smæk på frugt & blomster i smag og duft, der ledsager dild-basen perfekt. En akvavit, der er fremragende på frokostbordet, i cocktails eller med en god tonicvand. Prøv den over isterninger i et glas med 1 del Mulberry Rose, 2 dele Atlantic tonic og en stor myntekvist til pynt.

Copenhagen Distillery

Copenhagen Distillery er et prisvindende spiritusfremstillende virksomhed beliggende på Kløvermarken i København, som er drevet af en række eksperter inden for området, der hver især brænder for at producere forskellige typer spiritus siden 2015.

Copenhagen Distillerys eksperthold stræber efter finde råvarer og ingredienser af højeste kvalitet, der alle sammen skal være økologiske.

Pr. 2019 er næsten alle firmaets produkter økologiske. Udover deres økologiske produkter, er deres destillationsmetoder 100% bæredygtige; den elektricitet, der bruges, genereres udelukkende fra vindmøller, og deres propper produceres på genbrugt kork.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.