Pere William Brandy

Veneto Veneto
Spiritus - Varenummer: 20343
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 279,00

Pærelikør lavet på lokale Williamspærer og brandy fra Negroni. 5 år gammel italiensk brandy bliver blendet med pæremost og forstærket med eau de vie på pærer. Efter lagring ender det i den mest raffinerede likør der i alle indtryk oser langt væk af frisk moden pære.

I glasset er den tyktflydende og gylden. Fra glasset skyder det op med friske pærenoter, både skræl og moden frugt. Det afsluttes med lette vaniljenoter og honning. Munden fyldes med intens moden pære, frisk frugtsyre balanceret med fin sødme og en lang eftersmag.

Nyd den let afkølet eller over isterninger efter maden eller i cocktails, fx blandet med tør mousserende vin. Eller giv din G&T et frugtigt kick med en spiseske af denne pragtfulde likør.

Negroni Antica Distilleria

Mange har nok smagt en klassisk Negroni, som består af tre lige store dele gin, vermouth, Campari og – som prikken over i’et – en appelsinskive.

Selv om der hersker en vis tvivl om drinkens præcise oprindelse, mener mange, at den blev opfundet, da den franske general Pascal Olivier Count de Negroni på en bar i Firenze i 1919 bad bartenderen tilføje lidt mere kraft og alkohol til den ellers på det tidspunkt så populære drink Americano.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.