Old 1919 Aperitivo

Veneto Veneto
Spiritus - Varenummer: 20334
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 119,00

Old 1919 er den originale opskrift der stilmæssigt lægger sig imellem de 2 mere kendte Aperol og Campari.

Her får du både afrundingen og dybden, sammen med den bitre kant til sidst. Bland den med Prosseco, og så får du dig en virkelig vidunderlig Spritz eller tilsæt lidt Vermouth, og få dig en vidunderlig Negroni Sbagliato.

Old 1919 er Intens rød i glasset. Duften spiller på de mange forskellige nuancer, som står flot til hinanden. Her er bitter orange, malurt og lidt sødlig rabarber. Alle elementerne spiller fint sammen på paletten, hvor likøren afsluttes med en god sødlig og bitter eftersmag. Den helt klassiske krydderlikør fra grundlæggeren af destilleriet; Mr. Guglielmo Negroni. 

Sådan blander du en Negroni Sbagliato:

1. Fyld et vinglas helt op med isterninger.

2. Tilsæt 4 cl. Negroni Old 1919.

3. Tilsæt 4 cl. Rød Vermouth (fx denne Vermouth Rosso)

4. Tilsæt 4 cl. Tør Prosecco (fx Rocca dei Forti Brut) 

5. Rør rundt og pynt med en skive appelsin.

Negroni Antica Distilleria

Mange har nok smagt en klassisk Negroni, som består af tre lige store dele gin, vermouth, Campari og – som prikken over i’et – en appelsinskive.

Selv om der hersker en vis tvivl om drinkens præcise oprindelse, mener mange, at den blev opfundet, da den franske general Pascal Olivier Count de Negroni på en bar i Firenze i 1919 bad bartenderen tilføje lidt mere kraft og alkohol til den ellers på det tidspunkt så populære drink Americano.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.