Copenhagen Distillery

Copenhagen Distillery er et prisvindende spiritusfremstillende virksomhed beliggende på Kløvermarken i København, som er drevet af en række eksperter inden for området, der hver især brænder for at producere forskellige typer spiritus siden 2015.

Copenhagen Distillerys eksperthold stræber efter finde råvarer og ingredienser af højeste kvalitet, der alle sammen skal være økologiske.

Pr. 2019 er næsten alle firmaets produkter økologiske. Udover deres økologiske produkter, er deres destillationsmetoder 100% bæredygtige; den elektricitet, der bruges, genereres udelukkende fra vindmøller, og deres propper produceres på genbrugt kork.

Vi kunne ikke finde nogle varer, der matchede dine kriterier.

I vores stræben efter at finde en repræsentant for den bedst mulige spiritus Danmark har at byde på, fandt vi ikke bare landets bedste, men noget af Europas mest gennemarbejdede, smagfulde og dedikerede spiritus. Gin, Akvavit, Whisky & Likør når nye innovative højder med Copenhagen Distillery.

Det statscertificeret økologiske destilleri er kendt for at udvikle produkter, som er nyskabende, kompromisløse og af afsindig høj kvalitet. Alle sanser er i spil, når man står med et produkt fra Copenhagen Distillery med smukke specialfremstillede flasker, råvarer, duft og smag. Vi er ekstremt glade for at have disse kvalitetsprodukter i vort sortiment.