Creme de Peche De Vignes 50 cl

Frankrig Alsace
Spiritus - Varenummer: 660801
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 135,00
Likør lavet på vilde ferskner fra Alsace. Ferskenerne modnes meget tidligt på sommeren og plukkes før de helt røde, så man bevarer friskheden i likøren. Den laves ved at man macerere ferskenerne i vinsprit i op til et år før man tilsætter vand og sukker og filtrere. Ingen tilsætningsstoffer eller kunstig farve er tilføjet. Floral duft af friske ferskener og hvide blomster. Konsistensen minder om sirup, men smagen er frisk og frugtintens med behagelig sødme og diskret bitterhed fra ferskenkernerne. Opbevares i køleskabet efter åbning. Crème de Pêche er ideel som aperitif med mousserende vin (1/5-forhold Crème de Pêche de Vignes og tør mousserende vin), eller som en smagsforstærker til drinken Bellini, hvor ferskenpure også indgår sammen med den mousserende vin og Crème de Pêche. Gilbert Miclo selv bruger likøren til give kompotter og chutney ekstra liv og smag, så de kan bruges til fois gras og patéer.

Miclo Distillateur Liquoriste

Som søn af en vinhandler og en frugtelsker kan det se ud som om, at Gilbert Miclos skæbne på det nærmeste var forudbestemt.

Ikke desto mindre var det først, efter han tidligt havde forsøgt at gå i sin fars fodspor, at han i 1962 valgte at tage springet og grundlægge sit eget destilleri, som han opkaldte efter sig selv, G. Miclo.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.