Great Women Spirits

Fra Eleanor & Francis Ford Coppola kommer Great Women Spirits. Coppola-familiens innovative og eksklusive sortiment af spiritus inspireret af verdenshistoriens store kvindelige skikkelser.


pr. side
Vis som Grid Liste

1 vare

Faldende orden
  1. Agnesi Brandy
    En meget intens og fyldig brandy med noter af karamel, honning og frisk citron. Smagen er velbalanceret og afrundet af de fem år på træfade inden aftapning., , -----, Maria Gaetana Agnesi var matematiker, teolog og filosof fra det 18. århundrede. Hun var den første kvindelige professor på et universitet, så hun har i den grad fortjent at få opkaldt en ædel brandy efter sig. Hun fik en kurve opkaldt efter sig der hedder Agnesis Heks. Kurven bruges til mange ting, men også til at udregne styrken ved destillation. Agnesi 1799 er en fem år gammel brandy der er fremstillet på druer, samt forskåret med kildevand fra Coppolas kilde i Napa Valley.,  
    kr. 799,00
    Tilføj til ønske liste
pr. side
Vis som Grid Liste

1 vare

Faldende orden

Med lokale råvarer og et globalt udsyn har Coppola skabt Gin, Vodka og Brandy der alle er tilegnet, samt er en hyldest til, en vigtig kvinde i vores fælles historie: Ada Lovelace Gin med citroner og rosenblade fra familiens egen have på Inglenook. Agnesi Brandy med lokale californiske druer og afstemt med kildevand fra Inglenooks egen kilde.

Countess Walewska med inglenook-kildevand og kartofler, der hylder grevinde Walewskas polske rødder - Landet der opfandt og gjorde kartoffelvodkaen så populær. En fælles egenskab de alle har er det gode håndværk, den gode historie og en fremragende elegant smag.