Negroni Antica Distilleria

Mange har nok smagt en klassisk Negroni, som består af tre lige store dele gin, vermouth, Campari og – som prikken over i’et – en appelsinskive.

Selv om der hersker en vis tvivl om drinkens præcise oprindelse, mener mange, at den blev opfundet, da den franske general Pascal Olivier Count de Negroni på en bar i Firenze i 1919 bad bartenderen tilføje lidt mere kraft og alkohol til den ellers på det tidspunkt så populære drink Americano.

pr. side
Vis som Grid Liste

12 varer

Faldende orden
  1. Camomilla Grappa
    Destilleriet Negroni holder stadig fast i traditionerne og laver regionale specialiteter. En af dem er denne kamillelikør på base af grappa. Nydes som digestive enten rent eller over is. Kan også bruges i et bredt udvalg af cocktails., , Likøren hænger tykt i glasset og har et smukt gult skær. I næsen fanger man en klar duft af friske kamilleblomster og te-noter efterfulgt af klassiske grappa-toner med frugtsødme., , Duften lægger flot op til smagen. Først møder man frisk kamille og mirabel, efterfulgt af syltet citron og et diskret tannisk præg fra grappaen der giver balancen.
    kr. 229,00
    Tilføj til ønske liste
pr. side
Vis som Grid Liste

12 varer

Faldende orden

Uanset om historien er sand eller ej, besluttede hans slægtninge i hvert fald at udnytte situationen og grundlægge destilleriet Negroni Antica Destilleria, som stadig findes den i dag, hvor det dog har fået nye ejere.

De har klogeligt valgt at videreføre det oprindelige koncept, hvilket betyder, at selskabet i dag producerer en indbydende blanding af Grappa, likører og cocktails.

Af dem kan vi tilbyde flere af de absolut bedste i vores sortiment.

Det gælder ikke mindst pærelikøren Pere William Brandy, firmaets udgave af Sambuca, de mange spændende aperitiffer og den klassiske Digestif, Limoncello.

Men der er også masser af andre muligheder for alle, der har lyst til at udforske dette klassiske mærke, som stadig er indbegrebet af italiensk sommer, sol, elegance, glamour – og ganske enkelt god smag!